• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 25
26 та 27 червня на території пляжу Орджонікідзевського району поблизу дитячо-оздоровчого центру "Орленок" відбудеться спортивне свято до Дня молоді. В рамках свята проходитимуть змагання з пляжного футболу, волейболу, армрестлінгу, боротьби "Куреш" та гірьовому спорту. Цей турнір проводиться щорічно серед маріупольскої молоді. Урочисте відкриття свята розпочнется у суботу о десятій ранку.
Добавил: Portokali | Дата: 25.06.2010

Сьогодні група яхт Азовстальського яхт-клубу прибула до Севастополя - щоб прийняти участь у Міжнародній крейсерській регаті "Кубок Криму - 2010", що розпочнеться завтра. Маріуполь на цих змаганнях представлятимуть чотири яхти: "Україна", "Сиріус", "Зевс" та "Атей". Крім маріупольців, у регаті беруть участь команди яхтсменів з різних міст України. Ці змагання проводяться у Севастополі вже в сімнадцятий раз.
Добавил: Portokali | Дата: 25.06.2010

На базі дитячо-юнацької спортивної школи номер 3 проходять змагання з футболу серед юнаків 1997-1998 року народження.
Дмитро Орлов - в.о.організатора турніру: "Это турнир, посвященній памяти нашему коллеге - великолепному человеку, другу, специалисту Александру Владимировичу Балабанову. на этом турнире принимает участие 10 команд, из них приезжие команды - это Луганский спортивный интернат, Алчевская сталь, училище физической культуры г. Харькова и безусловно наши команды - это городские команды - азовсталь, ильичевец, местная команта ДЮСШ№3 и команда, которую мы пригласили из Новоазовска"
Турнір триває з 21 червня. Всі десять команд поділені на дві підгрупи по п*ять команд. Сьогодні вже йдуть зманання четвертого етапу. Один з учасників замагань - гравець команди дитячо-юнацької спортивної школи номер три півзахисник Володимир Безлєпкін у футбол грає вже 6 років. Суперники достойні, тому й змагатися з ними важко, але допомогає те, що кожен гравець працює на командний результа ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.06.2010

Сьогодні у Маріуполі відбувся Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 13-15 років. Цей турнір проводиться під егідою Міністренства внутрішній справ України. В нашому місті такий турнір проводится вже вдруге.
Розпочався турнір з урочистого відкриття та підняття державного флагу України. З вітальним словом до учасників турніру звернулися представники федерації футболу Маріуполя та Головного Управлянні МВС України в Донецькій області. Потім вібдулося жеребкування команд.
Олексій Толстихін - ст.інспектор проф.підготовки відділу кадрового забезпечення Маріупольського ГУ: "Будет участвовать 6 команд Донецкой области - єто команда г.Донецка, команда г.Мариуполя, Красноармейска, Горловки и другие команді - всего будет 6 команд. Это уже третий тур у нас. єто просто ребята средних образовательніх школ. вначале проводилось в каждом районе области - в маленьких районах, потом городские соревнования, и єто уже областной єтап в настоящее время проводится в Мариуполе".
У пер ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.06.2010

Футболісти маріупольського Судноремонтного заводу, які виступають у першій лізі чемпіонату Донецької області, після чергової перемоги над Антрацитом з Кировського з рахунком три:нуль вийшли у лідери змагань. На рахунку Судноремонтника у дев"яти зустрічах вісім перемог та одна нічия і двадцять п"ять очок у активі. Стільки ж набрали і футболісти команди Шахтар з Родинського, але краща різниця забитих та пропущених голів у маріупольської команди. Наступний матч Судноремонтник зіграє двадцять шостого червня у Донецьку з місцевим Текстильником.
Добавил: Portokali | Дата: 25.06.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0