• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 02
Знову невдало виступили футболісти дитячо- юнацької спортивної школи ФК Іллічівець. У різних вікових групах усі чотири маріупольських команди поступилися своїм одноліткам з донецького Шахтаря, не забивши при цьому жодного м"яча у ворота гірників.
У шістнадцятому турі дитячо- юнацької футбольної ліги України суперниками іллічівських команд були футболічсти донецького Шахтаря. Шістнадцятирічні гравці виступали на стадіоні Азовець. Футболістів цього віку у гірників тренує відомий у минулому гравець Шахтаря Валерій Кривенцов: "Ребят набираем со всей Украины, у нас есть селикционеры. Мы футболистов обучаем футболу, жизни. Их будущее зависит от них самих."
Підопічні Валерія Кривенцова вигладали краще за своїх маріупольських однолітків і це далосі взнаки. Гості забили два м"яча у першому таймі зустрічі, до яких далали ще один після перерви. Отже три:нуль на користь Шахтаря. У складі гірників влучними ударами відзначилися Денис Катрюк двічі та Денис Безбородько.
В. Кривенцов: "К ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 02.06.2010

У відкритому чемпіонаті Донецької області з триатлону краще за інших виступили вихованці маріупольської дитячо- юнацької спортивно- технічної школи товариства сприяння обороні України, які вибороли золоту та срібну нагороди. А всього у змаганнях взяли участь понад сорок спортсменів.
У відкритому чемпіонаті Донецької області з триатлону вступали сорок шість майстрів цього дуже нелегкого вида спорту з Маріуполя, Донецька, Макіївки, а також Харківської та Запорізької областей. Спочатку у басейні вони долали дистанцію триста метрів, потім їхали на велосипеді вісім кілометрів та завершали змагання бігом на два кілометри.
Головань - ЗТУ: "Хотя основных сборников не было, общий уровень высокий. Тот же Ваграмян и Хлобыстов- кандидаты в сборную области, они показали, что сильнее запорожцев и харьковчан, хотя по возрасту и не старше."
Після плавання попереду був Олександр Хлобистов з Маріуполя. Зовсім небагато йому програвав ще один вихованець маріупольського триатлону Захар Вагра ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 02.06.2010

У легкоатлетичному манежі відбувся фінальний етап міської малої спортивної олімпіади серед дітей старшого дошкільного віку- "Старти рум"яних- дві тисячі десять". Змагання проводились у рамках міської програми "Освіта та здоров"я" спільно управлінням освіти і управлінням з фізичної культури та спорту. У фіналі взяли участь десять команд- переможці та призери районих змагань. Перше місце зайняла команда дошкільного учбового закладу номер п"ятдесят дев"ять "Ластівка". На другому-діти закладу номер сто дев"ятнадцять "Світлячок- супер", а третє посіла команда сто шестидесятого закладу- "Світлячок". Серед капітанів найкращим виявився Анатолій Коптев з команди- чемпіона.
Добавил: Portokali | Дата: 02.06.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0