• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 22
Завершилися матчі дитячо-юнацької футбольної ліги України. В останньому турі маріупольські спортсмени - вихованці школи футбольного клубу "Іллічівець" грали проти однолітків з харківського "Арсеналу". За ітогами ігор ліги сезону 2009-2010 років, наймолодші - чотирнадцятирічні футболісти - вихованці тренерів Грігорія Чурілова та Івана Папазова посіли сьоме місце, в їх активі дев"ятнадцять очок. П"яте місце та двадцять шість очок у вихованців Олега Кочергіна та Олександра Лескуна - п"ятнадцятирічних футболістів. На п"ятому місці фінішували і спортсмени, яких тренують Юрій Ярошенко та Валерій Коротков. В активі шістнадцятирічних футболістів двадцять сім очок.
Добавил: Portokali | Дата: 22.06.2010

А краще за всіх в матчах дитячо-юнацької футбольної ліги України сезону 2009-2010 років виступили сімнадцятирічні спортсмени. Показник хлопців в турнірній таблиці - тридцять очок та четверте місце. Випередили маріупольських футболістів лише харківський "УФК" та денецькі "Металург" й "Шахтар". Цей вдалий сезон для вихованців тренерів Володимира Калача та Миколи Соловйова в дитячо-юнацькій лізі був останнім. Цього року вони - випускники спортивної школи ФК "Іллічівець" і наступний сезон мають провести вже в дорослому футболі.
Для більшості з цих тридцяти хлопців урочиста подія, що відбувалася в спорткомплексі "Іллічівець", на думку тренерів, які протягом десяти років вкладали в них свій досвід, знання та навички, а також частинку душі, не випускний, це лише початок шляху у доросле життя і великий футбол. Головне пам"ятати про декілька важливих речей.
Микола Соловйов - тренер ДЮСШ ФК "Іллічівець": "Для того, чтобы посвятить себя этому делу, нужно помнить: это дело нужно любить и ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.06.2010

На стадіоні "Азовець" відбувся поэдинок чемпіонату України з футболу серед ветеранів віком від тридцяти п*яти років маріупольської команди "Іллічівець" та донецької команди "Шахтар". Гра встановила другого учасника фінальної частини чемпіонату України серед ветеранів.
Стартували у чемпіонаті України серед ветеранів футболісти маріупольської команди "Іллічівець-ветеран" з поразки. На своєму полі вони з рахунком один:два програли луганській Зорі. Наступна гра проходила на донецькому стадіоні з командою "Шахтар", де "Іллічівцю" вдалося одержати перемогу.
"Шахтер очень опытная команда, там играют люди, которіе в свое время играли в вісшей лиге советского союза и украинского футбола - очень опітние игроки. Мі по мастерству может біть немножко уступаем, но по желанию я думаю что нет."
"В этом году как никогда удачно мі сіграли в Донецке, где смогли обіграть футболистов донецкого Шахетра со счетом 2:1. Сегодняшняя игра собственно будет определять второго участника финальной час ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 22.06.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0