• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 1 » Меморіал Якова Серебряніка
Меморіал Якова Серебряніка
17:53
В міському шаховому клубі завершився традиційний, вже дванадцятий за рахунком меморіал Якова СеребрЯника зі швидких шахів. За перемогу сперечалися понад сто шахистів, серед них два міжнародних гросмайстера та один заслужений майстер спорту.
Сто сорок шахистів з п"яти областей України виступали на цьому меморіалі. Одна шахистка приїхала на турнір з Мурманська, а Ганна Затонських, колишня маріупольчанка, зараз представляє Сполучені Штати Америки. Змагання проходили за швейцарською системою у дев"ять турів.
Полесський: "Состав более представительный, Мирошниченко входит в эдиту мировых шахмат. Ничьих мало, это быстрые, агрессивные шахматы, все хотят побеждать."
Чудовий результат, який не можна перебільшити, показав міжнародний гросмайстер з Донецька Євген Мирошниченко. Він виграв усі дев"ять партій та набрав дев"ять очок.
Мирошниченко: "9 из 9 случайно. Не стоял все партии на выигрыш. Где-то повезло. Быстрые шахматы- это интересно, это практика полезная."
А тринадцятирічний кандидат у майстри спорту, надія маріупольських шахмат Гор Ватинян своім результатом виявився вкрай незадоволеним. Він набрав п"ять очок з дев"яти можливих.
Ватинян: "В первый день все примерно удалось, хотя и потерял очко. Жалко и обидно, что в последней парти я "заснул", забыл про время и уронил флаг в выигрышной позиции."
Друге місце на цих змаганнях зайняв маріуполець, заслужений майстер спорту Ігор Ярмонов, в нього сім з половиною очок. третім фінішував міжнародний майстер з Краматорська Олег Іванов- в нього сім очок. Стільки набрв і маріуполець Андрій Головань, але він за додатковими показниками опинився на четвертому місці. Спеціальними призами організаторів меморіалу були відзначені кращий учасник- представник міністерства внутрішніх справ, кращий ветеран, краща жінка та наймолодші учасники турніру.


Просмотров: 1473 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0