• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 09
А у чемпіонаті України з водного поло серед чоловічих команд скасовано шостий тур, який мав відбутися у плавальному басейні Нептун. Командам залишилося зіграти матчі плей-оф, у яких і визначаться переможець та призери чемпіонату. Вони пройдуть у Севастополі наприкінці червня. У півфіналах до двух перемог Іллічівець зіграє зі львівським Динамо , а харківський БМК- зі збірною Севастополя. А поки ще багаторазовий чемпіон країни Іллічівець вирушив до Угорщини, , де у місті СОлнок маріупольська команда зіграє п"ять товариських поєдинків з місцевим клубом. Вже відбулися два з них. Перший приніс перемогу Іллічівцю з рахунком десять:шість, а другий завершився внічию вісім:вісім.
Добавил: 123 | Дата: 09.06.2010

Турнір з пляжного волейболу у залік спартакіади серед колективів фізичної культури промислових підприємств Маріуполя, який проходив у зоні відпочинку Орджонікідзевського району, зібрав п"ять команд.
У змаганнях з пляжного волейболу вступали п"ять команд. По дві команди представляли металургійний комбінат імені Ілліча та судноремонтний завод і ще одна- комбінат Азовсталь. Колишній гравець маріупольського волейбольного клубу Маркохім Андрій Меженський грав у першій іллічівській команді. Крім Андрія Меженського у складі першої іллічівської команди виступали Олексій Кривко, Олександр Чубаров та Іван Асташин. Але за правилами змагань на майданчик разом виходять лише два волейболісти. У першій зустрічі з командою СРЗ-один грали Меженський та Кривко, які перемогли суперників у двох сетах- двадцять один:дванадцять та двадцять один:п"ятнадцять. А за другу команду комбінату імені Ілліча виступали працівники аглофабрики Андрій Медведєв та Олександр Коньков. ( П"ять команд грали поміж собою з ... Читать дальше »
Добавил: 123 | Дата: 09.06.2010

У чемпіонаті міста з футболу на першому етапі двадцять чотири команди грають у чотирьох групах. На стадіоні шістдесят сьомої загальноосвітньої школи зустрілися учасники групи Г - команда Сигнал трамвайно-тролейбусного управління та футболісти управління житлового господарства.
Команда Сигнал, яка представляє трамвайно- тролейбусне управління, виступає у міському чемпіонаті з тисяча дев"ятсот сімдесят восьмого року з невеличкою перервою у три роки на початку дев"яностих. І вже двадцять п"ять років у складі команди знаходиться Сергій Гуров, спочатку як гравець, а зараз, як тренер. У цьому чемпіонаті Сигнал, який грає у групі Г, стартував з результативної нічиєї з командою "Карань"- три:три. У своєму другому поєдинку Сигнал зустрівся з командою управління житлового господарства. Перший тайм приніс перевагу Сигналу- три:один, у складі якого відзначилися Ігор Єгорченко, Віталій Якимець та син Сергія Гурова Максим. У другому таймі футболісти Сигнала забили у ворота суперників ще три м"я ... Читать дальше »
Добавил: 123 | Дата: 09.06.2010

Тривають матчі чемпіонату Донецької області з футболу серед команд вищої ліги, де виступають одинадцять аматорських колективів. Футболісти Титана киснево-конвертерного цеху комбінату імені Ілліча на своєму полі приймали команду Орлайн з Донецька і перемогли- два:один. У складі конвертерщиків голи забили Артем ПошелЮзний та Валерій ПогорЕцький. Ще один учасник змагань від Маріуполя- команда Портовик- у Краматорську поступилася місцевому Авангарду з рахунком один:два. У гостей влучним ударом відзначився Максим ПокотелЮк. Зараз Титан займає п"яту сходинку у турнірній таблиці, Портовик-шосту, а лідирує краматорський Авангард.
Добавил: 123 | Дата: 09.06.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0