• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 03
На стадіоні Західний підбили підсумки та нагородили переможців та призерів міського футбольного турніру серед учнів загальноосвітніх шкіл, присвяченого міжнародному Дню захисту дітей. Причому переможці у молодшій віковій групі отримали копії справжнього Кубка світу, розіграш якого розпочнеться через п"ять днів у Південо-африканській республиці.
Цьогорічний футбольний турнір, присвячений міжнародному Дню захисту дітей, для учнів п"ятих-шостих класів був незвичайним. Адже вони не просто змагалися за перемогу, а представляли у цьому турнірі тридцять дві національних збірних команди, які вибороли право грати у фіналі чемпіонату світу у Південій Африці.
О. Тохтарь: " Они читали историю футбола этих стран, знали лучшие клубы, игроков, таких как Эйсебио, Бэкхем. Так будет каждые два года."
У фіналі цього шкільного чемпіонату світу на стадіоні Західний зустрілися команди сорок шостої школи, яка представляла Португалію та тридцятої- хлопці якої захищали кольори Сполучених Штатів ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.06.2010

У Донецьку завершився чемпіонат області з руського більярді у розділі "Вільна пираміда" серед юнаків. Змагання проходили у двох вікових категоріях- до чотирнадцяти та до вісімнадцяти років. У старшій групі, де виступали чотирнадцять учасників, маріуполець Микола Сидоренко зайняв друге місце, а переміг представник Донецька. У молодшій віковій групі у представників нашого міста друге та третє місця. Срібним призером чемпіонату став Валерій Каракай, а бронзову нагороду отримав Іван Олейников. Перше місце теж у донецького спортсмена.
Добавил: Portokali | Дата: 03.06.2010

Відомий маріупольський спортсмен- ветеран В"ячеслав СемЕнов стар призером четвертого міжнародного київського марафону з бігу на ролікових ковзанах. Про свої враження від змагань, які проводилися на Крещатику у День Київа, він розповів представникам засобів масової інформації. Як розповів В"ячеслав Семенов, це вже четвертий міжнародний киівський ролер- марафон, у якому взяли участь представники Харківа, Київа, Дніпропетровська та Москви. Дистанція ролер- марафону, який проходив по Крещатику, складала двадцять один кілометр: "По Крещатику мы ехали 13 кругов по одной миле. Я выехал позже, не был в числе лидеров. Соревнования проводились на высшем уровне."
В"ячеслав Семенов завершив цей марафон на третьому місці з результатом п"ятдесят чотири хвилини та тридцять сім секунд. За думкою спортсмена, якби він виступав на нових ковзанах, про які довго мріяв, а придбав лише після змагань, то і результат міг би бути краще: "Производство США, куплены в Голландии, оттуда поставляют в Киев. Отли ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.06.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0