• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 1 » Чемпіонат з греко- римської боротьби
Чемпіонат з греко- римської боротьби
17:24
У Маріуполі відбувся чемпіонат України з греко- римської боротьби серед дорослих спортсменів. У змаганнях взяли участь представники двадцяти областей. Серед переможців та призерів турніру були і маріупольські борці.
Цей чемпіонат України став відбірковим до чемпіонату світу цього року. Тому й в усіх вагових категоріях за перемогу точилася запекла боротьба. Сто сімдесят найкращих українських борців з двадцяти областей демонстрували на килимі свою майстерність. Представники нашого міста не пасли задніх на цих змаганнях, демонструючи на килимі результативну, змістовну боротьбу.
Г. Комишенко - змс: "Тут проявили себя Каркарашвили, Чернецкий- он в финале, Шишман, Цеповатенко. Будет формироваться команда."
Цікаво розгорталися події у ваговій категорії до сто двадцяти кілограмів. Тут виступали декілька маріупольських борців. У поєдинку за вихід до півфіналу на килимі зустрілися маріупольці Іван Айварджи та Микола Кичмій. Перемогу за очками одержав Кучмій.
Лозовий: "Оба борца вместе тренируются в УОР, хорошо знают друг друга, дебютанты среди взрослых. Боролись за выход в полуфинал. Кучмий будет бороться за третье место."
Кучмій програв іншому маріупольцю Артему Цеповатенку сутичку за третє місце, а чемпіоном у ваговій категорії до ста двадцяти кілограмів став ще один господарь змагань Олександр Чернецький. Досить потужно виглядав на килимі уродженець селища Старий Крим, майстер спорту Олександр Шишман, який на цих змаганнях у ваговій категорії до вісімдесяти чотирьох кілограмів представляв Донецьк, збройні сили України. Олександр виграв три поєдинка, а у фіналі програв Василю Рачибі і виборов срібну медаль. Тренує спортсмена заслужений тренер України Віталій Барановський.
В. Барановський - ЗТУ: "Это очень талантливый парень, призер мира и Европы по молодежи. Первый год борется по взрослым. радует нас победами. Это будущий олимпийский чемпион."
Також срібним призером чемпіонату став маріуполець Бека Каркарашвілі, а Віталій Кононов виборов бронзову медаль.


Просмотров: 821 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0