• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 29
Футболісти Судноремонтника стали одноосібними лідерами першості Донецької області з футболу серед команд першої ліги. У своєму черговому поєдинку колектив маріупольського судноремонтного заводу у Донецьку переміг місцевий Текстильник з рахунком один:нуль. Гол наприкінці зустрічі забив з пенальті Віктор Хурса. А головний суперник судноремонтників Шахтар з Родинського вдома програв гірникам з Горлівки- два:три. Отже у Судноремонтника після десяти матчів двадцять вісім очок і він на три очки випереджає родинський Шахтар. Наступну зустріч маріупольська команда зіграє вдома на стадіоні Азовсталь третього липня з командою "Огнеупорщик" з міста Часів Яр. Початок зустрічі о сімнадцятій годині.
Добавил: Portokali | Дата: 29.06.2010

Громадська молодіжна організація "Союз соціального захисту молоді" разом з Ассоціацією пляжного футболу провели змагання з цього виду спорту. Після 9 зіграних матчів півфіналу лідируючими позиціями заволоділа команда Азовсталю.
Після декількох зіграних матчей, кожний з яких тривав два тайми по 15 хвилин, лідируючу позицію одержали команди горводоканалу, тепломережі та азовсталю.
Євгеній Куприянов - председатель молодіжної організації "Союз соціального захисту молоді": "Сегодня учавствует 18 команд. Уже подходим к финалу. Есть лучшие команді, их 4. Половина команд традиционных, которые учавствуют. Более такие сильные и хорошие, а другая часть команд впервые играет - это малый и средний бизнес".
Команда "Сармат" після забитих в матчі з "Континентом" одинадцять голів проти одного не дуже змінила позиції в турнірній таблиці. Тому одержала місце в номінаціях "Набільша кількість забитих голів" та отримала приз "Глядацьких симпатій"
Євгеній Куприянов - председатель молодіж ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 29.06.2010

Ватерполісти Іллічівця стали срібними призерами чемпіоната України з водного поло серед чоловічих команд. Після восьми поспіль переможних сезонів маріупольська команда у сьомому фінальному турі, який проходив у Севастополі у двічі поступилася харківському БМК. У першій зустрічі основний та додатковий час не виявили переможця-десять:десять. А у серії пенальті виграли харків"яни- чотири:три. Друга гра теж завершилася перемогою БМК з рахунком шість:чотири. Бронзові нагороди виборола збірна команда Севастополя, львівське Динамо- на четвертому місці.
Добавил: Portokali | Дата: 29.06.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0