• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 30
З 7 по 11 липня у критому спорткомплексі Іллічівець відбудеться сорок четвертий міжнародний турнір з боксу категорії А- меморіал Макара Мазая. А сьогодні у міськвиконкомі пройшла прес-конференція, яка була присвячена підготовці та проведенню цих змагань.
Цього року міжнародний турнір з боксу- меморіал Макара Мазая- відбудеться у Маріуполі вже в сорок четвертий раз. До того ж саме у дві тисячі десятому році виповнилося сто років з дня народження видатного іллічівського сталевара.
Ю. Тернавський: "Для нас важна процедура открытия, возложения цветов. Пригласим семью, сына, внуков, отдадим дань памяти патриоту комбината Ильича, Марыуполя. Это будет незабываемое зрелише для мариупольцев."
У турнірі візьмуть участь боксери восьми країн, серед них спортсмени Тунісу, Пакістану, а також Росії, Азербайджану, Білорусі, Узбекістану. Вісім спортсменів представлять на змагання Маріуполь, зокрема у найважкій ваговій категорії понад дев"яносто один кілограм виступить майстер спорту міжн ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.06.2010

Наприкінці цього тижня у Маріуполі відбудеться сьомий міжнародний турнір з греко-римської боротьби "Кубок Азовмашу". У змаганнях візьмуть участь борці з шістнадцяти країн, серед них представники Франції, , Фінляндії та Південної Кореї.
У сьомому міжнародному турнірі з греко-римської боротьби "Кубок Азовмашу" візьмуть участь борці з шістнадцяти країн, а це понад сто двадцять спортсменів. На протязі двох днів на трьох килимах спорткомплекса Азовмаш чемпіони турніру визначаться у сьоми вагових категоріях. За регламентом змагань вони отримають звання майстра спорту міжнародного класу. Як завджи, рівень учасників буде досить високим.
О. Перепелін: "У нас всегда, каждый год приезжают олимпийские чемпионы, призеры мира и Европы. Уже приехала Ю. Корея, по приезду остальных будем определять, кто в каких категориях будет выступать".
Від Маріуполя на турнірі виступлять п"ятнадцять борців спортклубу Азовмаш, серед них є і претенденти на перемогу у змаганнях.
О. Перепелін: "От С ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.06.2010

Відбулися змагання з техніки футболу серед юніорів присвячені Дню молоді. 8 районних команд змагались у набиванні м*яча, влучності та жонглюванню.
Щорічний турнір з техніки футболу серед юнацьких команд розпочався з жонглювання. За певний час починаючі спортсмени повинні були набити м*яч максимальну кількість раз.
Валерій Крікота - заступник директора центру позашкільних робот за місцем мешкання: "По три человека віполняют жонглирование мяча. 1 минуту набивают мяч, команду суммируют и лучшую сумму набраніх по каждому виду определяется победитель жонглирования."
Дванадцятирічний Василь футболом займається з дитинства і вже має свій власний рекорд з набивання м*яча.
Вася: "С детства занимался футболом, во дворе буцал мяч, потом я сначала пошел в 99 год, а потом я перешел в другой год играть в футбол. потом папа узнал, что я занимался и поддержал меня и я дальше начал заниматься."
За словами заступника директора центру позашкільної роботи Валерія Крикоти найважчим ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 30.06.2010

У Маріуполі в спортивному комплексі «Азовсталь» відбувся 3 тур всеукраїнських змагань з футболу серед хлопців. Захід «Футбольні зірочки» проходів під егідою МВС України. За першість сперчалися 5 команд з різних куточків області. Перш ніж взяти участь у цих змаганнях хлопці здобули перемогу в районних і міських змаганнях. Кубок переможця дістався команді з Селідово. Друге місце зайняли господарі - маріупольці, а третє - спортколлектив з Горловки. Тепер переможці відстоюватимуть честь регіону в Запоріжжі, повідомляє прес-служба Маріупольського ГУВС.
Добавил: Portokali | Дата: 30.06.2010

У Криму у місті Євпаторія завершився півфінал чемпіонату України з руських шашок серед чоловіків та жінок. У змаганнях вдало виступили представники комбінату імені Ілліча. Майстер спорту Олена Пестунова серед чотирнадцяти учасниць посіла друге місце і вийшла у фінал. А працівник аглофабрики майстер спорту Євген Новіков серед тридцяти двох шашистів показав кращий результат, в нього шість перемог, дві нічиїх та лише одна поразка. Він також вийшов до фіналу змагань.
Добавил: Portokali | Дата: 30.06.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0