• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 23
В Севастополі розпочалися ігри заключного туру відкритого чемпіонату України з водного поло. Сьогодні відбулися два перших півфінальних матчі. Харківський клуб БМК переміг команду Севастополя з рахунком 12:8, а маріупольський Іллічівець виявився сильнішим за динамівців Львова. Багаторазові чемпіони країни переграли львівян з рахунком 8:5. По два результативних удари в активі маріупольців Романа Оліференка та Сергія Рябченка. Завтра в севастопольському басейні змагання продовжаться. Півфінальна серія триватиме до трьох перемог.
Добавил: Portokali | Дата: 23.06.2010

В рамках чемпіонату України з легкої атлетики серед ветеранів відбулося святкування Олімпійського дня бігу. Участь у святковому пробізі взяли і п*ять маріупольских спортсменів - віктор Тестешніков, Ігор Івановський, Людмила Алєксєєва, Інна Любченко та Ольга Мащенко. Нагородження учасників Олімпійского дня бігу проводив президент Національного олімпійського комітету наш земляк Сергій Бубка.
Добавил: Portokali | Дата: 23.06.2010

Завершився чемпіонат України з легкої атлетики серед ветеранів, який проходив у Києві. Перші місця у різних номінаціях посіли шість із дев*яти маріупольских спортсменів. Маріупольські ветерани на змаганнях виступали у складі збірної Донецької області. Команда складалася з двох донецьких спортсменів та дев*яти маріупольських. Змагання проходили з різних напрямків легкої атлетики: з бігу, стрибків у висоту, стрибків у довжину й метання спИса та шеста. У ході змагань маріупольські ветерани в індивідуальному заліку показали відмінні результати, проте у командному втратили дві позиції у порівнянні з минулими роками.
Катерина Левченко: "Вот например Люся Алексеева завоевала 3 золотых медали. вообще у нас было 14, то есть 11 первых мест, и 8 вторых мест на соревнованиях - это неплохой результат, но поскольку нас было мало... Многие просто не смогли, хорошие спортсмены не смогли - ведь полным составом мы ездили всегда человек 20 в команде, и мы несколько раз и кубок завоевывали, ниже втор ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 23.06.2010

На базі дитячо-юнацької спортивної школи номер чотири пройшли змагання з міні-футболу серед школярів Іллічівського району. Ці змагання проводилися у рамках третього етапу щорічної літньої Спартакіади серед дітей, що відпочівають у пришкільних лагерях. Перше місце у змаганнях посіла команда загальноосвітньої школи номе двадцять один, друге місце - у спеціалізованої школи номер сорок шість, і третє - у школярів сорок другої школи. Переможці турніру змагатимуться на міському етапі із найкращими командами з усіх районів міста.
Добавил: Portokali | Дата: 23.06.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0