• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 17
На стадіоні "Азовець" відбувся матч між збірніми командами Донецької та Запорізької областей у рамках зональних п*ятих літніх спортивних ігр з футболу. Такі зональні літні молодіжні спортивні ігри з футболе серед чоловікі проводяться на Україні вже вп*яте. Участь у матчах приймають футболісти вісімнадцятирічного віку - випускники спортивних шкіл та юнацьких спортивних клубів.
Олександр Процив - ст.тренер збірної Донецької області: "Это возраст, когда ребята закончили в детско-юношеских спортивных заведениях различного уровня, и это первые их шаги на пути к профессиональному футболу. скажем так, эти зональные соревнования - победитель и призет, второе место этих соревнований попадают в финальную часть, где собираются лучшие команды Украины, лучшие сборные облатсей Украины, и сами понимаете ,что это ярмарка талантов, на которую будут съезжаться представители профессиональных клубов".
Для проведення зональних ігр Маріпольські футбольні поля обрали невипадково.
Віктор Макуше ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 17.06.2010

Дитячі спортивні ігри "Веселі старти" відбулися сьогодні на базі дитячо-юнацької спортивної школи номер чотири. Участь в змаганнях взяли школяри молодших класів, які зараз відпочивають у таборах міського типу та пришкільних таборах.
Спартакіада складаєть з кількох частин. Найменші учасники - учні першого - четвертого класів - змагаються з шахів та шашок у приміщенні дитячо-юнацької спортивної школи номер чотири. Одна із учасниць - десятирічна Ельвіна Мітрофанова розповіла, що в шахи грає вже два роки. і ця гра їй дуже подобається.
Ельвіна Мітрофанова: "К нам в школу приходит тренер, и захотелось попробовать, и получилось"
А на спортивному полі проходять самі "Веселі старти" - змагання з легкої атлетики.Принимают участие команді ДЮСШ комплексной номер 4, школа-лицей № 34, школі - ООШ 4, 28, 42"
Всі учасникі діляться на команди в залежності від вікової групи і приймають участь в естафетах. Такі спартакіади для дитей з лагерів міського типу проводяться щорічно, щоб шко ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 17.06.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0