• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 25
У передостанньому двадцять п"ятому турі першості України серед команд другої ліги футболісти Іллічівця- два вдома зазнали поразки від донецького Олімпіка з рахунком нуль : два.
Перший тайм зустрічі на стадіоні Західний не приніс переваги ні однієї з команд- нуль:нуль. Але вже на початку другої половини поєдинка гості з одинадцятиметрової позначки забили гол у ворота Іллічівця- два. У складі Олімпіка влучним ударом відзначився Вадим Шаврін. У подальшому гра тривала у рівній боротьбі, але більш вдалими виявилися футболісти донецького клуба. На вісімдесят другій хвилині матчу другий м"яч у ворота Іллічіцвця- два провів Ілля Михальов. Рахунок два:нуль і став остаточним у цьому протистоянні. У складі Олімпіка досить вдало зіграв вихованець маріупольського футбола, півзахисник В"ячеслав Піднебенний.
Піднебенний: "Ностальгия, приятно играть в этом городе, меня здесь знают. Хотелось бы поиграть в главной команде. Давно здесь не был, 2 года. Постоянно в центре играю, хочется повыше, в ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.05.2010

Команда маріупольських альпіністів у складі збірної Донецької області в черговий раз піднялася на найвищу гору Європи - Ельбрус. Сходження було присвячене 65-тиріччю Великої перемоги.
У сходжені приймали участь п*ять маріупольських альпіністів. Готувалися до сходження заздалегідь - без підготовки в гори йти дуже небезпечно.
Максим Молдаванов: "Подготовка к восхождению у нас происходит постоянно - это тренировки 3 раза в неделю, этовыезды или на скалы, или на горные лыжи, какие-то походы"
Але навіть для підготовлених спортсменів підкорити таку гору, як Ельбрус - завдання не з легких. Деякі робили багато спроб перед тим, як все ж таки змогли дійти до вершини.
Іван Молдаванов: "На Єльбрус я поднялся второй раз, попыток было больше, первая была в 2003 году, потом еще и еще, в 2007 году я поднялся все-таки первый раз в рамках сборов Донецкой областной федерации".
Саме сходження тривало 5 днів. За день альпіністи піднімалися у гору приблизно на одну тисячу метрів. Шв ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.05.2010

Тривають матчі шкільного футбольного чемпіонату світу, у якому беруть участь команди учнів п"ятих-шостих класів маріупольських загальноосвітніх шкіл. Кожна школа представляє якусь країну, яка дійсно отримала право виступити на чемпіонаті світу цього року у Південно- Африканській Республіці. Почали змагання тридцять дві команди, вже зіграні матчі однієї восьмої фінала. Боротьбу продовжують вісім найкращих команд, серед них Португалія- школа номер сорок шість, Італія, яку представляють хлопці четвертої школи та Бразилія, честь якої захищають футболісти шістдесят п"ятої школи.
Добавил: Portokali | Дата: 25.05.2010

У фінальній серії плей- оф чемпіоната України з баскетболу серед чоловічих команд Будівельник - Азовмаш після двох перших поєдинків, які проходили у столиці, встановилася рівновага- один:один. Першу зустріч виграла маріупольська команда з рахунком вісімдесят : шістдесят вісім. А другий поєдинок приніс успіх господарям майданчика - дев"яносто п"ять на дев"яносто один. Третій та четвертий матчі серії, яка триватиме до трьох перемог одного з суперників, відбудуться у Маріуполі двадцять шостого та двадцять восьмого травня.
Добавил: Portokali | Дата: 25.05.2010

У плавальному басейні Нептун завершилися п"яті літні спортивні ігри молоді Донецької області з плавання. У змаганнях на блакитних доріжках взяли участь дівчата віком до сімнадцяти років та хлопці- до дев"ятнадцяти. Маріуполь представляли плавці дитячо- юнацької спортшколи СК Іллічівець.
П"яті літні спортивні ігри молоді Донецької області з плавання зібрали у плавальному басейні Нептун найкращих спортсменів області. Вік учасників: дівчата до сімнадцяти років, та хлопці- до дев"ятнадцяти. Ці змагання були відбірковими до молодіжних ігор України.
Мізін - гол. суддя: "Все это в предверии игр Украины, все спортсмены под нагрузкой. Ожидать высоких результатов не приходится. Есть группа 5-6 человек, которые рассчитывают быть в призерах."
Представник спортшколи Іллічівець чотирнадцятирічний Владислав Воронков на цих іграх виступав на шести дистанціях. У запливі на двісті метрів вільним стилем Владислав показав результат одна хвилина, тринадцять та дев"яносто дев"ять сотих секунд ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.05.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0