• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 26
З поразки стартували у чемпіонаті України серед ветеранів футболісти маріупольської команди "Іллічівець-ветеран". На своєму полі вони з рахунком один:два програли луганській Зорі.
Матчем на стадіоні Портовик з луганською Зорею Іллічівець- ветеран розпочав виступ у черговому чемпіонаті України з футболу серед ветеранів віком старше тридцяти п"яти років. Дебют зустрічі залишився за гостями. У першому таймі луганська команда забила два голи- обидва на рахунку нападника Андрія Гусаркіна.
Гусаркін - гравець команди "Зоря": Я нападающего играл в Беларуси, Украине. За ветеранов играю первый год, команда этим составом- 3-4 года. В том году в финале проиграли Одессе. Поддерживает футбольный клуб. Играем без тренировок, выступаем на первенство Луганска."
На початку другої половини гри футболіст команди Іллічівець-ветеран Ігор Зиков скоротив відстань у рахунку- один:два. До фінального свистка господарі поля безперервно атакували ворота луганської команди, навіть забили гол, який ар ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.05.2010

У місті Бурштин Івано-Франковської області пройшов чемпіонат України з плавання на відкритій воді. У змаганнях взяла участь і представниця спортивного клубу Іллічівець, майстер спорту України міжнародного класу Ольга БЄрєснева. Вона виступала на дистанції десять тисяч метрів і, випередивши усіх суперниць, зайняла перше місце. За результатами чемпіонату маріупольська спортсменка візьме участь у чемпіонаті світу, який відбудеться у Канаді у липні місяці цього року.
Добавил: Portokali | Дата: 26.05.2010

У Бахчисарайському районі автономної республіки Крим завершився десятий міжнародний юнацький турнір з греко- римської боротьби пам"яті Героя Соціалістичної праці Миколи Гунько. У змаганнях взяли участь понад сто п"ятдесят борців, серед них і гості з Росії. Маріуполь на турнірі представляли спортсмени школи олімпійського резерва Олімпік. Іх здобуток- чотири золотих, дві срібних та дві бронзових медалі. Чемпіонами змагань стали маріупольці Василь та Михайло ПузІй, Володимир ДУшний та Олександр Деньга.
Добавил: Portokali | Дата: 26.05.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0