• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 14
В місті Шостка завершилася першість України з греко- римської боротьби серед юнаків віком тринадцять- п"ятнадцять років. На рахунку борців маріупольської спеціалізованої дитячо- юнацької спортшколи "Олімпік" дві золотих та дві бронзових медалі.
У чемпіонаті України серед юнаків взяли участь майже триста борців віком тринадцять- п"ятнадцять років, яки визначали переможців та призерів змагань у десяти вагових категоріях. Маріуполь на турнірі представляли двадцять спортсменів спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву "Олімпік". Іх здобуток у місті Шостка- дві золотих та дві бронзових медалі.
Ломтадзе: "Как тренер хотел, чтобы выступили лучше. Надо работать много. Надеемся в следующем году выступить лучше, чем сейчас выступили."
Чемпіоном України у ваговій категорії до тридцяти двох кілограмів став маріуполець Сергій Грушин. Йому дванадцять років, греко- римською боротьбою хлопець займається п"ятий рік і мріє колись виступити на Олімпійських іграх.
Лоз ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.05.2010

У відкритому обласному турнірі з тайського боксу, який відбувся у Єнакієво, вдало виступили маріупольські спортсмени спортклубу "Братство" міського центру позашкільної роботи та спортшколи "Поединок". Разом вони виграли шість золотих нагород.
У турнірі у Єнакієво взяли участь понад вісімдесят майстрів тайського боксу. Від маріупольського клуба "Братство" та спортшколи Поединок" у змаганнях виступали одинадцять спортсменів.
Дубровський: "С Запорожья сильная команда приехала, ровная, Енакиево, Донецка, Макеевки. Принимали участие взрослые и юниоры всех возрастов, посвящено было Победе."
Дев"ятнадцятирічний Антон Мельников зі спортклубу "Братство" виступав у Єнакієво серед дорослих у ваговій категорії до шестидесяти семи кілограмів. Він достроково виграв два боя і став чемпіоном турніру. У своєму першому поєдинку Антон переміг боксера з Єнакієво.
Мельников: "В финале попался запорожец, сильный спортсмен, неудобный, выше меня. После первого раунда его сняли."
Ще дв ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.05.2010

Донецьке обласне управління з фізичної культури та спорту на підставі основних показників у роботі дитячо-юнацьких спортивних шкіл міст Донецької області визначило кращих з них у дві тисячі дев"ятому році. Перше місце зайняла дитячо-юнацька спортшкола спортклубу Іллічівець, у неї у комплексному заліку дев"ять тисяч шістсот сорок сім очок. На другому місці комплексна дитячо-юнацька спортшкола фізкультурно- спортивного товариства Динамо, третє- за спортшколою з кікбоксингу облспортуправління. На одинадцятому місці- спортивно- технічна школа маріупольського товариства сприяння обороні України.
Добавил: Portokali | Дата: 14.05.2010

Свій третй поєдинок півфінальної серії плей- оф зіграли у Маріуполі баскетболісти Азовмаша та запорізького клуба Ферро- ЗНТУ. Зустріч завершилася перемогою господарів майданчика з результатом сто сім на дев"яносто сім. У складі маріупольської команди результативною грою відзначилися Рамел Каррі- двадцять три очки та Діметріус Александер -двадцять. Рахунок серії став два:один на користь Азовмашу. Завтра суперники знову зустрінуться у Маріуполі. Серія триватиме до трьох перемог однієї з команд.
Добавил: Portokali | Дата: 14.05.2010

Завершився черговий, п"ятий тур відкритого чемпіоната України з водного поло серед чоловічих команд, який проходив у Дніпродзержинську. Багаторазовий чемпіон України, ватерпольний клуб Іллічівець провів у цьому турі чотири зустрічі. Маріупольська команда послідовно впевнено переграла збірну Молдови- дев"ятнадцять:вісім, львівських динамівців з рахунком дванадцять:сім та ватерполістів харківського політехнічного інститута- двадцять один:два. У заключному поєдинку Іллічівцю протистояв срібний призер минулорічного чемпіонату- харківський БМК. Гра пройшла у запеклій боротьбі і завершилася внічию-одинадцять:одинадцять. Після цього туру Іллічівець та БМК набрали однакову кількість очок- по двадцять два. Але маріупольська команда завдяки кращій різниці забитих та пропущених голів займає перше місце у турнірній таблиці.
Добавил: Portokali | Дата: 14.05.2010

У матчі двадцять третього тура першості України серед команд другої ліги футболісти Іллічівця- два вдома зіграли внічию нуль:нуль з командою "Гірник- спорт" з Комсомольська. У турнірній таблиці групи Б другої ліги маріупольська команда посідає дванадцяте місце серед чотирнадцяти команд.
Так сталося, що Іллічівець-два та Гірник-спорт перед матчем першості України зіграли дві зустрічі у розіграші Кубка ліги. Обидві завершилися внічию, але у фінал за рахунок м"яча, забитого на полі суперника, вийшли футболісти Комсомольська.
Пилипенко: "Соперник равный, надо было побеждать в Комсомольске, были моменты. А так не прошли мы их."
Матч на стадіоні Азовець пройшов у рівній боротьбі, гольових моментів біля воріт суперників було небагато. Футболістам обох команд бракувало майстерності у звершальній стадії атаки, тому і глядачі, які зібралися на трибунах стадіону, голів так і не побачили. Отже суперники придбали по одному очку- нічия нуль:нуль.
Пилипенко: "Если взять эту игру, ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.05.2010

У фінальному поєдинку розіграша Кубка Перемоги з футболу зустрілися команди Портовик та Титан. З рахунком три:один перемогли футболісти киснево- конвертерного цеху комбінату імені Ілліча, які і стали володарями почесного трофею.
Розіграш Кубка Перемоги серед аматорських колективів тривав два місяці, у змаганнях взяли участь вісімнадцять команд. У фіналі, який проходив на стадіоні Азовець, зустрілися Портовик та Титан. Сподівання числених глядачів виправдалися- вони побачили справжню футбольну виставу. У першому таймі гравець Титану Дмитро Бужин не реалізував пенальті, але встиг до м"яча відбитого воротарем, першим і забив гол. До перерви капітан Портовика Олександр Ляхов рахунок зрівняв- один:один. На початку другої половини гри Портовик мав чудовий шанс вийти вперед у рахунку, але Олександр Семешков схибив з одинадцятиметрової позначки. Далі на полі точилася рівна боротьба, а долю зустрічі вирішила індивідуальна майстерність одного гравця- Дмитро Бужин спочатку вдало виконав штра ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 14.05.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0