• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 19
На річці Кальміус відбулася першість Маріуполя з веслування на байдарках та каное. За перемогу сперечалися понад сорок спортсменів. Ці змагання стали відбірковими до чемпіонату України, який пройде у місті Ковель Волинської області наприкінці травня.
На річці Кальміус у змаганнях першості міста виступали сорок чотири спортсмени віком від десяти до вісімнадцяти років. Вони долали дві дистанції- двісті та тисячу метрів. Особливістю цих стартів було те, що в них брали участь веслувальники на каное.
О. Бурлій - тренер: "Какой- то промежуток времени у нас не было каноистов, сейчас набираем 99 год рождения, они начали тренироваться, в конце сезона несколько каноистов у нас будут. Эти соревнования нам нужны , мы смотрим готовность малышей и тех, кто постарше, присваиваем разряды."
У змаганнях дівчат на дистанції двісті метрів на байдарках за перемогу сперечалися дві спортсменки- Марина Кавченко та Дана Шевякова. З результатом одна хвилина вісімнадцять секунд цю дистанцію виграл ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 19.05.2010

У чемпіонаті міста серед юнаків з руського більярду у розділі "Комбінована пираміда" взяли участь шістнадцять хлопців віком від одинадцяти до шістнадцяти років. У більярдному клубі "Звездный" вони визначали переможця та призерів турніру .
Маріуполь- єдине місто у Донецькій області, де проводиться чемпіонат серед юнаків. У нашому місті такий турнір існує вже не один десяток років.
В. Бандура - голова федерації: "19 лет тому назад мы впервые собрали юношей. Теперь они уже взрослые- Сопронова, Бедевка сейчас ведущий игрок Украины, СНГ."
Але з тих пір і до цього часу , як зазначив Віктор Григорович, зацікавленість маріупольських хлопців цим видом спорту не зменшилася. Турнір цього року- тому свідчення.
В. Бандура: "Новое пополнение, каждый год все новые и новые. Мы участвуем в украинских соревнованиях, областных, тридцатого мая-чемпионат области, 4 победителя туда поедут."
Серед шістнадцяти юнаків, які виступали у більярдному клубі "Звездный", наймолодшим був одина ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 19.05.2010

У Запоріжжі пройшли змагання всеукраїнської спартакіади металургів та гірників України у трьох видах спорту, у яких взяли участь і спортсмени комбінату імені Ілліча. У гирьовому спорті іллічівські богатирі набрали однакову кількість очок з командою Запоріжсталі, але поступилися супернику за кількістю перших місць. Також другими стали і футболісти киснево-конвертерного цеху, які представляли комбінат у змаганнях з міні-футболу. Вони теж програли запоріжцям. А збірна команда волейболістів комбінату імені Ілліча залишилася без медалей- в неї п"яте місце.
Добавил: Portokali | Дата: 19.05.2010

Тренер спортивного клубу Азовмаш, майстер спорту України міжнародного класу Алексан Сардарян став переможцем відкритого чемпіонату Сполучених Штатів Америки з греко- римської боротьби серед ветеранів віком тридцять п"ять-сорок років у ваговій категорії до дев"яносто сьоми кілограмів. У місті Хебер, штат Юта маріупольський спортсмен провів три поєдинка і усі виграв. У фінальному двобої Алексан Сардарян здобув дострокову перемогу над американським борцем. У найближчих планах спортсмена- участь у чемпіонаті світу, який відбудеться у серпні місяці у Белграді.
Добавил: Portokali | Дата: 19.05.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0