• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 06
Майстер спорту міжнародного класу, представник спортклубу Іллічівець Олексій СивкО став переможцем першого міжнародного турніру з боксу "Кубок дружніх націй" на призи заслуженого майстра спорту СРСР, срібного призера Олімпійських Ігор, чемпіона світу та Європи НурмагомЕда ШанавАзова. У місті Артемівськ Донецької області іллічівський боксер виграв три поєдинки.
Блок Іллічівський бокс , автор Капустян , оператор Фурс
Міжнародний турнір "Кубок дружніх націй" відбувся у місті Артемівськ вперше і зібрав боксерів з Росії, Казахстану, Білорусі та України, всього понад сто спортсменів. Вони визначали переможців та призерів змагань у трьох вагових категоріях. Майстер спорту міжнародного класу, представник спортклубу Іллічівець Олексій Сивко, якого тренує Володимир Смирнов, виступав у Артемівську у ваговій категорії понад дев"яносто один кілограм і провів на ринзі три боя. Спочатку маріуполець достроково у третьому раунді нокаутом переміг дагестанського боксера. У півфіналі Олексій Сив ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 06.05.2010

Свій передостанній матч у молодіжній першості Прем"єр-ліги України провели резервісти Іллічівця. У Новомосковську на стадіоні Металург маріупольська команда зустрілася з однолітками дніпропетровського Дніпра. Гра пройшла з перевагою господарів поля дніпропетровських футболістів, які перемогли з рахунком чотири:один. У складі Дніпра голи забили КарнОза, ГоцирИдзе, КлімАвічус та БохашвІлі. М"яч у відповідь провів нападник Іллічівця Іван Отрок. Заключну зустріч молодіжної першості маріупольська команда зіграє зі львівськими Карпатами вдома восьмого травня.
Добавил: Portokali | Дата: 06.05.2010

А у селі Урзуф відбувся футбольний турнір, присвячений двадцятиріччю створення грецького товариства Першотравневого району. У змаганнях взяли участь вісім команд найближчих грецьких селищ та сел Приазов"я.

Змагання за Кубок федерації грецького товариства Першотравневого району проводилися вперше і були присвячені двадцятиріччю створення товариства. В них взяли участь команди восьми грецьких селищ та сел Приазов"я.
У змаганнях взяли участь вісім команд з Мангуша, Ялти, Захар"ївки , Урзуфа, Сартани, Іллічівського, Володарського та Чермалика. Турнір вирішили проводити у селі Урзуф, де розвитку спорта, зокрема футболу місцева сільрада на чолі з Анатолієм Аврамовим приділяє велику увагу.
Турнір проходив за системою плей-оф. Спочатку відбулося жеребкування, яке визначило чотири чвертьфінальних пари. Так сталося, що головні фаворити турніру- команди Урзуфа та Ялти зустрілися вже у першому матчі.
Гра футболістів Урзуфа та Ялти видалася напруженою та драматичною. Більше гольо ... Читать дальше »

Добавил: Portokali | Дата: 06.05.2010

Команда Судноремонтник вдало стартувала у першій лізі першості Донецької області, де за перемогу сперечаються шістнадцять команд, які зіграють поміж собою за круговою с системою. У першому турі футболісти азовського судноремонтного заводу на виїзді з великим рахунком п"ять нуль виграли у команди Колос з Костянтинівського району. Головний внесок у перемогу вніс капітан команди Максим АрбУзов- він забив три голи. По одному влучному удару завдали Юрій БУхало та Іван ІсАєв. Наступну гру Судноремонтник зіграє восьмого травня у Маріуполі з командою Артемсіль з міста Соледар. Зустріч відбудеться на стадіоні Азовсталь, початок гри о сімнадцятій годині.
Добавил: Portokali | Дата: 06.05.2010

У парку імені Гурова відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед вищих учбових закладів третього- четвертого рівней акредитації. У складі кожної команди виступали три юнака, які долали дистанцію тисяча метрів, та три дівчини- вони бігли п"ятсот метрів. Перше місце зайняла команда Маріупольського державного гуманітарного університету, на другому -спортсмени ПДТУ, третє посіла команда Азовського морського інституту. Кращі особисті результати показали студентка гуманітарного університету ОлександраТарАнова та Олександр ХлобИстов з ПДТУ.
Добавил: Portokali | Дата: 06.05.2010

Футболісти молодіжного складу Іллічівця на стадіоні Західний з рахунком нуль:один програли одноліткам зі столичної Оболоні. Після двадцяти восьми поєдинків маріупольська команда займає п"ятнадцяте місце у молодіжній першості Прем"єр-ліги України.

Майже весь перший тайм поєдинка, який відбувся на стадіоні Західний, на полі точилася рівна боротьба. Але вже перед свистком арбітра на перерву столична команда спромоглася забити гол. Влучний удар на рахунку півзахисника Оболоні Олександра Толстяка. У другому таймі ініціативою володіли іллічівські футболісти, вони частіше за суперника загрожували воротам гостей, але голкіпер та капітан молодіжного складу Оболоні Алан Дзуцев у цьому матчі діяв бездоганно. У середині другої частини гри він блискуче парирував удар зі штрафного Артема Чорнія у самий кут воріт. Впевнено діяв Алан і на виходах з воріт. Останній шанс маріупольці мали наприкінці поєдинка, але удар найдосвідченого у складі Іллічівця Станислав Гудзикевича Алан Дзуцев теж відбив. Фі ... Читать дальше »

Добавил: Portokali | Дата: 06.05.2010

Баскетбольний клуб Азовмаш вийшов до півфіналу плей- оф чемпіонату України серед чоловіків. У чвертьфіналі маріупольська команда з рахунком три:один здолала опір криворизьского Кривбасбаскета. У вирішальному четвертому матчі, який проходив у Маріуполі, господарі майданчика перемогли з рахунком вісімдесят два на сімдесят чотири. У складі Азовмашу Фред ХАус закинув двадцять три очки, на рахунку Хасана РІзвіча дев"ятнадцять очок та одинадцять підбирань м"яча під кошиком. У півфінальній серії, яка теж триватиме до трьох перемог одного з суперників, Азовмаш зустрінеться з запорізським клубом Ферро-ЗНТУ. Іншу півфінальну пару склали дві столичні команди- Будівельник та БК Київ.
Добавил: Portokali | Дата: 06.05.2010

А футболисты Ильичевца в матче двадцать восьмого тура чемпионата Украины среди команд Премьер-лиги на своем поле обыграли столичную Оболонь со счетом один:ноль. Единственный гол забил полузащитник Константин Ярошенко. Эта победа позволила мариупольским футболистам сохранить место в Премьер-лиге на следующий сезон.

В первом тайме поединка на поле стадиона Ильичевец шла равная борьба. До перерыва соперники даже нанесли одинаковое количество ударов по воротам друг друга- по девять. В составе столичной Оболони наибольшую опасность воротам Ильичевца представлял капитан гостей, бывший игрок мариупольской команды защитник Андрей Конюшенко. Штрафные удары в его исполнении несли реальную угрозу воротам хозяев поля, но уверенно действовал вратарь Всеволод Романенко. У хозяев поля мог отличиться нападающий Георгий Габедава, но пробил метров с семнадцати неточно. Второй тайм активнее начал Ильичевец, подав четыре угловых удара подряд. Затем игра выровнялась, а моментов для взятия ворот практич ... Читать дальше »

Добавил: Portokali | Дата: 06.05.2010

А у спортивному манежі міського спорткомплексу Азовець пройшли зональні старти шкільних команд "Козацький гарт". Діти змагалися у п"яти вправах, а команда- переможець отримала право виступити серед кращих колективів області у Донецьку.
У змаганнях взяли участь команди трьох шкіл- двох маріупольських, п"ятдесят четвертої з Приморського району та сорок сьомої- Іллічівський район, а також діти з Володарського району- школа села Республіка.
Спочатку учасники представляли на огляд журі -членів Союза козакІв Донбасу "Вільність"- так звану презентацію- яка включала в себе елементи художньої самодіяльності, пов"язані з історією козацтва. Національні українські костюми, веселі пісні, танці- все це продемонстрували членам журі усі три команди Кращою тут виявилася команда з Володарського району.
Потім учасників змагань "Козацький гарт" чекали ще декілька вправ- човниковий біг, стрибки з місця, вправи зі скакалкою у дівчат та перетягування линви у юнаків. А завершувала старти компле ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 06.05.2010

Яскравим видовищним шоу відзначили всеукраїнський День футбола у спортінтернаті номер чотири. У змаганнях під назвою "Веселі старти" взяли участь вісім команд, які входять до спортивного округу Орджонікідзевського району. Ще що входило у програму спортивного свята- у наступному сюжеті.

На полі зі штучним покриттям спортінтерната номер чотири відбулося справжнє спортивне свято. Спочатку пройшло презентування команд, потім кращі спортсмени інтернату внесли олімпійський стяг, а грецькі боги благословили юнаків та дівчат на заняття спортом. У спортінтерната номер чотири зараз вчаться понад двісті сімдесят учнів. Головних успіхів спортсмени інтернату досягли у футболі та греко- римській боротьбі.

Як розповів директор спортінтерната носмер чотири Михайло Рура, всього у спортінтернаті розвивають вісім видів спорту, деякі зовсім нещодавно.

Перед численими глядачами ведучі спортсмени спортінтернату продемонстрували елементи футбола, боротьби, легкої атлетики, зокрема бар"єрн ... Читать дальше »

Добавил: Portokali | Дата: 06.05.2010

Внічию нуль:нуль зіграли у Комсомольську у першому півфінальному матчі розіграшу Умбро Кубка ліги з футболу місцевий Гірник-спорт та Іллічівець-два. На цій стадії турніра суперники проводять по два поєдинки- вдома та на виїзді. Тепер команди зустрінуться у Маріуполі, де і виявиться фіналіст Кубку. Матч відбудеться п"ятого травня на стадіоні Західний, початок зустрічі о п"ятнадцятій годині за київським часом. У іншому півфіналі у Вінниці місцева Нива та команда Мир з Горностаївки теж не виявили переможця- нуль:нуль.
Добавил: Portokali | Дата: 06.05.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0