• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 21
Команда коледжу Приазовського державного технічного університету з шахів другий рік поспіль вдало виступила на першості Донецької області серед вузів першого- другого рівней акредитації. Хто з спорсменів захищав кольори коледжу та як маріупольські шахісти зіграли зі своїми суперниками дивіться у наступному сюжеті.
У Донецьку у першості області виступали шість команд, які на попередньому етапі грали у двох групах. Потім переможці груп, серед них і команда маріупольського коледжу ПДТУ, зустрілися у фінальному матчі.
Скорик: "С Донецком сыграли 3:1 и со Снежным 3:1. В финале со Славянском 4:0, в составе нашей команды играли Лепин, Мостовой, Холодова и Агудова.".
Це друга поспіль перемога команди коледжу ПДТУ у обласних змаганнях. Студент третього курсу Віктор Лєпін виступає у команді теж другий рік. Каже, що запорукою успіху було те, що усі четверо шахистів маріупольської команди знайомі один з одним не один рік.
В. Лєпін: "Именно в этом составе играем первый раз. Хотя ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.05.2010

У третьому турі чемпіонату Донецької області з футболу у вищій лізі на своєму полімаріупольський Портовик приймав команду Конти з Костянтинівки, яку тренує відомий у минулому футболіст донецького Шахтаря Віктор Грачов. Перший тайм зустрічі пройшов у рівній боротьбі- нуль:нуль. А на початку другої половини гри футболіст Портовика Сергій Колесник з пенальті забив перший гол у ворота гостей. Він же на сімдесят сьомій хвилині провів другий м"яч, а через дві хвилини Володимир Варлаченко встановив остаточний рахунок- три:нуль на користь маріупольскої команди.
Добавил: Portokali | Дата: 21.05.2010

У спортивному залі дитячо-юнацького клубу "Юний лев" міського центру позашкільної роботи відбувся обласний турнір з волейболу серед дівчат. У змаганнях взяли участь шість команд з Донецька, Макіївки та Маріуполя, у яких за перемогу сперечалися спортсменки віком дванадцять - тринадцять років.
Турнір у Маріуполі відбувся за ініціативи міського центру позашкільної роботи та дитячо- юнацького спортклубу "Юний лев". У змаганнях взяли участь дві команди донецької дитячо-юнацької спортшколи номер два, команда комплексної спортшколи обласного центру, волейболістки з Макіївки, а також дві команди клубу "Юний лев". Господарі турніру- перша команда клубу "Юний лев"- у підсумку зайняли друге місце, поступившись у особистій зустрічі першому складу донецької спортшколи номер два, який є бронзовим призером минулорічної першості України.
Якушевський: "Турнир был очень сильный, игры сложные, боролись за каждый мяч. Мы уступили дончанкам в личной встрече".
Третє місце посіли волейболістки ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 21.05.2010

У Києві стартує фінальна серія плей-оф чемпіонату України з баскетболу серед чоловіків. У боротьбі за золоті медалі зустрінуться столичний Будівельник та минулорічний чемпіон країни маріупольський Азовмаш. Серія триватиме до трьох перемог одного з суперників. Два перших матча пойдуть на майданчику столичої команди сьогодні та двадцять третього травня. А вже двадцять шостого - команди зіграють у Маріуполі. Якщо буде потрібно, четвертий матч відбудеться у нашому місті двадцять восьмого травня. У разі необхідності заключний , п"ятий поєдинок серії пройде у Києві тридцять першого травня.
Добавил: Portokali | Дата: 21.05.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0