• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 27

Уже около тридцати лет он - знаменитость и спортивная гордость нашего города, а с некоторых пор - и его почетный житель. Вершины своей спортивной карьеры - олимпийского золота, а с ней и славы Александр Сидоренко достиг в двадцать лет, пройдя тернистый путь длиной в десятилетку - с тренировками по 2-3 раза в день и сборами по 330 дней в году. Юношеский задор, плюс трудолюбие, упорство и наверняка еще честолюбие позволили ему стать двадцатикратным чемпионом Советского Союза, чемпионом Европы и мира и завоевать золотую медаль на Олимпийских играх. И это со стартовых позиций хилого десятилетнего пацана, пациента городского туберкулезного диспансера, обучающегося танцам, пению и игре на фортепиано, а плавать умевшего лишь "по-собачьи"! Но стоило Саше добиться первых успехов ... Читать дальше »

Добавил: admin | Дата: 27.05.2010

В столиці Угорщини Будапешті завершився міжнародний юнацький турнір з дзюдо, у якому взяли участь понад тисяча спортсменів віком від 8 до 20 років. У змаганнях виступили і шість дзюдоістів спортклубу "Олімпієць" села Урзуф. Дванадцятирічний Дмитро Цапій, якого тренує майстер спорту міжнародного класу Сергій Іванов, провів у Будапешті у ваговій категорії до п"ятидесяти кілограмів шість поєдинків, з яких переміг у п"яти, у нього бронзова нагорода, а переміг у цій категорії господар турніру спортсмен з Угорщини.
Добавил: Portokali | Дата: 27.05.2010

Місто Донецьк приймає найсильніших людей планети. З 26-го по 29-те травня в обласному центрі проходить Чемпіонат Європі з Пауерліфтингу. Фанати "залізного спорту" приїхали з різних куточків України, Росії, Беларусії, Молдови і Америки. Всього 200 спортсменів, які виборюватимуть звання найсильнішого в Європі. Не випадково чемпіонат такого рівня проходить у Донецьку. Саме спортсмени із нашого регіону б’ють всі рекорди у пауерліфтингу.
Успіх, якого досягнув наш земляк, спортсмен із селища Мангуш - Євген Яримбаш - . учасникам чемпіонату Європи можна тільки мріяти. Сам Арнольд Шварценегер потискав йому руку. У 2007-му Євген встановив всесвітній рекорд у залізному спорті на американському турнірі. На чемпіонаті у Донецьку він представляє Україну.
Євген Яримбаш - переможець спортивного турніру ім. Арнольда Шварценеггера (2007 р): "Чтобы достичь результата - 10% таланта. и 90% труда. А экология знате, как говорится - везде хорошо там, где нас нет. Может оно и к лучшему, что такая." < ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 27.05.2010

У третьому матчі фінальної серії баскетбольного чемпіонату України серед чоловічих команд Суперліги у Маріуполі "Азовмаш" переграв київський "Будівельник" з рахунком 77:60. Господарі майданчика виграли вже першу десятихвилинку з різницею у десять очок, а у подальшому збільшували свою перевагу, яка у підсумку досягла сімнадцяти очок. У складі маріупольської команди Фред Хаус набрав 26 очок та зробив 7 підбирань м"яча під кошиком. Зараз рахунок фінальної серії 2:1 на користь Азовмашу. Четверта зустріч суперників відбудеться теж у Маріуполі 28 травня.
Добавил: Portokali | Дата: 27.05.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0