• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 25 » Плавання
Плавання
16:32
У плавальному басейні Нептун завершилися п"яті літні спортивні ігри молоді Донецької області з плавання. У змаганнях на блакитних доріжках взяли участь дівчата віком до сімнадцяти років та хлопці- до дев"ятнадцяти. Маріуполь представляли плавці дитячо- юнацької спортшколи СК Іллічівець.
П"яті літні спортивні ігри молоді Донецької області з плавання зібрали у плавальному басейні Нептун найкращих спортсменів області. Вік учасників: дівчата до сімнадцяти років, та хлопці- до дев"ятнадцяти. Ці змагання були відбірковими до молодіжних ігор України.
Мізін - гол. суддя: "Все это в предверии игр Украины, все спортсмены под нагрузкой. Ожидать высоких результатов не приходится. Есть группа 5-6 человек, которые рассчитывают быть в призерах."
Представник спортшколи Іллічівець чотирнадцятирічний Владислав Воронков на цих іграх виступав на шести дистанціях. У запливі на двісті метрів вільним стилем Владислав показав результат одна хвилина, тринадцять та дев"яносто дев"ять сотих секунди.
Воронков: "Это мой лучший результат, дистанция не коронная. Плыл для разминки перед 100 спиной. Основные мои дистанции- на спине. А также 1500 метров."
Ще одна маріупольська спортсменка Катерина Шаповалова на дистанції двісті метрів брасом зайняла шосте місце, а перемогла тут майстер спорту Дарина Макєєва зі спортклубу Іллічівець, яка змагалася поза конкурсом. Результат Катерини- три хвилини, дев"ять та шістдесят чотири сотих секунди. Катерина Шаповалова займається плаванням вісім років. Зараз тренується у Олександра Конжукова.
К. Шаповалова: "Конечно, я плыла быстрее. Сейчас результат слабее. Мне было тяжело после болезни. Утренняя тренировка- 5-6 км. вечером 6-7. Плюс занятия в зале."
У командному заліку дитячо- юнацька спортшкола СК Іллічівець посіла на іграх перше місце, друге- у спорстменів Донецька, третє зайняли плавці Макіївки.

Просмотров: 790 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0