• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 18
У льодовому комплексі Айсберг пройшли показові виступи юних маріупольських фігуристів з нагоди завершення сезону. Своїх вихованців на льод виводила головний тренер міської федерації фігурного катання, майстер спорту України міжнародного класу Людмила Ткаченко.
Майстер спорту України міжнародного класу з фігурного катання Людмила Ткаченко працює у Маріуполі два роки. За цей строк вона підготувала двох переможців чемпіонату України серед юніорів. Зараз у групі Людмили Георгіївни займаються фігуристи віком від трьох до п"ятнадцяти років.
Л. Ткаченко: "Работается мне хорошо, спасибо руководству-Джанті и Сергею Васильевичу. У меня много детей, есть лед, єто очень важно. В єтом году сработали удачно, есть два чемпиона Украині, они получили взрослые разряды"
Розпочалися показові виступи новою театралізованою виставою Амено, яку виконали юні спортсмени маріупольської дитячої школи з фігурного катання. А наймолодша учасниця показових виступів Олександра Мацегора, незважаючи на хв ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.05.2010

У поєдинку двадцять четвертого тура першості України серед команд другої ліги футболісти Іллічівця- два на виїзді зустрічалися з лідером групи Б Титаном з Армянська. Перша половина матчу завершилась внічию нуль:нуль, а єдиний гол, який і вирішив долю зустрічі, на сімдесят шостій хвилині забив гравець Титана Дмитро Мартишов. Команда з Армянська залишається одноосібним лідером групи, а Іллічівець- два знаходиться на дванадцятій сходинці турнірної таблиці. Наступну гру друга маріупольська команда проведе вдома двадцять третього травня з донецьким Олімпіком. Матч пройде на стадіоні Західний , початок о сімнадцятій годині.
Добавил: Portokali | Дата: 18.05.2010

У Одесі відбувся фінальний турнір чемпіонату України з ушу. У змаганнях взяли участь збірні команди чотирнадцяти областей. У команді Донецької області виступали двадцять майстрів ушу, з них дев"ять представляли маріупольський спортивно-патриотичний клуб Афганець. Їх здобуток -три золотих, п"ять срібних та три бронзових медалі. У загальнокомандному заліку спортсмени Донецької області посіли четверте місце, а перемогла команда з Броварів. За підсумками змагань дві представниці Маріуполя- Ганна ТерЕщенко та Вікторія Булигіна- увійшли до складу збірної України і візьмуть участь у чемпіонаті світу, який відбудеться у Сінгапурі у листопаді цього року.
Добавил: Portokali | Дата: 18.05.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0