• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 12
На полігоні Аеродром відбулося відкриття сезону дві тисячі десятого року з дрег- рейсінгу. У змаганнях, які були організовані за підтримкою комбінату імені Ілліча, взяли участь автомобілі п"яти класів.
Відкриття сезону дві тисячі десятого року з дрег-рейсингу стало справжнім святом для прихильників потужних моторів. Здається, Маріуполь вже став справжнім центром розвитку цього виду спорту у південно- східній частині України.Традиційно спонсором змагань виступило страхове товариство Іллічівське. Взагалі, без участі комбінату імені Ілліча проведення цього автошоу було б неможливо.
Куюмджи: "Автомобильный спорт-дорогостоящий, нужны вложения, энтузиазма мало. Приятно, что нас поддерживает СО Ильичевское, оно учредило приз-5000 гривен. Сайт Ильич-ин юэй поддерживает нас и сегодня проводит лотерею полезных призов среди зрителей."
Незважаючи на невелику дистанцію перегонів, а це чверть милі, тобто чотириста два метри, потужність мотора тут грає найважливішу роль. Саме тому росі ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 12.05.2010

Міський центр позашкільної роботи до Дня Перемоги провів турнір з футболу серед команд дитячо- юнацьких клубів за місцем проживання. На попередньому етапі у змаганнях взяли участь чотирнадцять команд, понад двісті юних футболістів. У фінал вийшли чотири найсильніших команди, які за системою плей-оф визначили переможця та призерів турніру. Перше місце посіли футболісти клуба "Орленок" з Приморського району, у фінальному поєдинку у серії післяматчевих пенальті вони здолали опір команди клубу "Орбіта". Третє місце у команди центра дитячої та юнацької творчості "Сонячний", а четверте зайняли футболісти клубу "Маяк" Жовтневого району.
Добавил: Portokali | Дата: 12.05.2010

У Конча- Заспі під Києвом завершився чемпіонат Європи з сумо. Переможці визначалися у двох вікових категоріях - до п"ятнадцяти та до сімнадцяти років. Від Маріуполя на змаганнях виступали чотири спортсмени комплексної дитячо- юнацької спортшколи Атлетік. Микола Кучмі став чемпіоном у ваговій категорії до ста кілограмів, а також завоював золоту нагороду у командних змаганнях. Ще одним чемпіоном Європи став Микола Кожухов серед атлетів вагою до дев"яносто п"яти кілограмів. А бронзовим призером чемпіонату став Євген Савета.
Добавил: Portokali | Дата: 12.05.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0