• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 20
Маріупольські борці греко- римського стилю вдало виступили на двох турнірах. На чемпіонаті України серед молоді у Сімферополі вони вибороли чотири срібних та п"ять бронзових нагород. А у російському Ростові- на- Дону у міжнародному турнірі на призи відомих російських борців, братів Самургашевих Антон Шевцов став призером змагань.
У Сімферополі виступали борці віком до двадцяти років. Команда Донецької області, яку представляли маріупольські спортсмени, стали першою у загальнокоамандому заліку, значно випередивши борців автономної республіки Крим. Віктор Лозовий особливо відзначив Василя Пузія, який у Сімферополі став бронзовим призером.
В. Лозовий: "Лучшую борьбу, это мое мнение, не помешала ему учеба, он и стихи пишет, ярче всех отборолся Василий Пузий. Его просто засудили."
Бронзові нагороди чемпіонату також отримали Артем Котов, Сергій Воронов, Іван Айварджи та Микола Кучмі. Іван Айварджи виступав у ваговій категорії до ста двадцяти кілограмів і програв перший поєдино ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.05.2010

А важковаговик, сімнадцятирічний кандидат у майстри спорту Антон Фурдига став чемпіоном Донецької області з важкої атлетики у ваговій категорії до шестидесяти дев"яти кілограмів. У сумі двоборства Антон підняв двісті сорок кілограмів, випередивши усіх суперників. Вихованця школи-інтернату номер чотири готував до змагань заслужений тренер України Сергій Аленін. У червні цього року Антон Фурдига візьме участь у чемпіонаті України, який відбудеться у Луцьку.
Добавил: Portokali | Дата: 20.05.2010

У Краматорську пройшли п"яті молодіжні ігри Донецької області з волейболу, у яких взяли участь одинадцять команд. Маріупольські волейболісти під керівництвом Олександра ВЕртеля провели на турнірі п"ять зустрічей.
На попередньому етапі одинадцять команд були розбиті на три групи. Маріупольська команда у своїй групі перемогла волейболістів Макіївки -три:один та з однаковим рахунком три:нуль здолала опір команд з Чевоного Лиману та Сніжного. У фінальному турнірі, де зустрілися переможці трьох груп, підопічні Олександра Вертеля виграли у господарів змагань, волейболістів Краматорська- три:нуль та у трьох сетах програли команді з Артемівська. Отже маріупольці стали срібними призерами турніру незважаючи на те, що у складі команди виступали гравці на два-три роки молодше за волейболістів інших команд.
О. Вертель: "В финальной игре встретились с Артемовском, они призвали своих воспитанников со всей Украины. Игра была вязкая, ровная. Необъективное судейство, желание ребят победить чер ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 20.05.2010

У Миколаєві відбувся чемпіонат України з плавання серед спортсменів з порушенням опорно- рухального апарату та зору. На блакитних доріжках вдало виступили два маріупольських плавця, майстри спорту міжнародного класу Олександр КомарОв та Данило Чуфаров. Комаров став чемпіоном змагань на дистанціях п"ятдесят метрів вільним стилем та на спині, а також на сто метрів вільним стилем. Срібну медаль Олександр виборов на стометрівці на спині. А Данило Чуфаров переміг на дистанції сто метрів батерфляєм, двічі він фінішував другим- на сто метрів вільним стилем та двісті метрів комплексним плаванням. На його рахунку також бронзова нагорода на дистанції п"ятдесят метрів вільним стилем.
Добавил: Portokali | Дата: 20.05.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0