• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 28
В першості міста з кросу серед колективів фізичної культури маріупольських підприємств, який проходив у парку імені Гурова, не біло рівних спортсменам спортивного клубу Іллічівець комбінату імені Ілліча. Згідно з віком чоловіки долали дистанцію від вісімсот до півтори тисячі метрів, а жінкі- від трьохсот до вісімсот метрів.
Хоча великих та середніх промислових підприємств у Маріуполі доволі багато, у першості міста з кросу взяли участь лише три команди - металургійних комбінатів імені Ілліча та Азовсталь та концерну Азовмаш. У складі кожної команди виступали по десять легкоатлетів.
Попов - суддя: "Причина в том, что плохо доходит информация до предприятий. Сильная команда порта не участвует , это странно."
Змагання проводилися у чотирьох вікових групах, у залежності від цього і визначалася довжина дистанції кросу. Ірина Лапатанова з відомчої воєнізованої охорони комбінату імені Ілліча грає у футбол за команду Іллічівка. Каже, що біг є невід"ємною складовою футбольного тр ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 28.05.2010

В чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги України відбувся п"ятнадцятий тур, у якому взяли участь і чотири команди дитячо- юнацької спортшколи ФК Іллічівець. Наймолодші, чотирнадцятирічні футболісти програли донецькому Олімпіку з рахунком два:три. А хлопці на два роки старше поступилися тому ж супернику - один:два. П"ятнадцятирічні іллічівці вдома програли одноліткам харківського Металіста - нуль:три. А краще за інших виступили підопічні тренера Володимира Калача віком сімнадцять років. На їх рахунку нічия два:два з футболістами Металіста, після якої маріупольська команда посідає третє місце у турнірній таблиці.
Добавил: Portokali | Дата: 28.05.2010

В чемпіонаті України з морського п"ятиборства, що відбувався в Черкасах, брали участь 9 команд. У програмі змагань біг на 800 метрів, плавання на 200 метрів вільним стилем, стрільба з пневматичного пістолета, а також веслування на ялах на парусна гонка. Збірна команда Донецької області, за яку виступали і п"ять представників Маріуполя, посіла загальне друге місце, поступившись лише господарям змагань-команді Черкаської області. Маріупольці Олександр Головань та Олександр Хлобистов за підсумками чемпіонату включені до складу збірної команди України і візьмуть участь у підготовці до чемпіонату Європи, який відбудеться у вересні теж у Черкасах.
Добавил: Portokali | Дата: 28.05.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0