• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 25 » Іллічівець-2
Іллічівець-2
18:18
У передостанньому двадцять п"ятому турі першості України серед команд другої ліги футболісти Іллічівця- два вдома зазнали поразки від донецького Олімпіка з рахунком нуль : два.
Перший тайм зустрічі на стадіоні Західний не приніс переваги ні однієї з команд- нуль:нуль. Але вже на початку другої половини поєдинка гості з одинадцятиметрової позначки забили гол у ворота Іллічівця- два. У складі Олімпіка влучним ударом відзначився Вадим Шаврін. У подальшому гра тривала у рівній боротьбі, але більш вдалими виявилися футболісти донецького клуба. На вісімдесят другій хвилині матчу другий м"яч у ворота Іллічіцвця- два провів Ілля Михальов. Рахунок два:нуль і став остаточним у цьому протистоянні. У складі Олімпіка досить вдало зіграв вихованець маріупольського футбола, півзахисник В"ячеслав Піднебенний.
Піднебенний: "Ностальгия, приятно играть в этом городе, меня здесь знают. Хотелось бы поиграть в главной команде. Давно здесь не был, 2 года. Постоянно в центре играю, хочется повыше, в первой команде Шахтера, буду стараться." Після ціієї поразки Іллічівець-два залишився на дванадцятому місці серед чотирнадцяти команд групи Б другої ліги.
Ю. Керман: "Сегодня игра показала, как опытная команда контролирует мяч. Без мяча играть тяжело. Были и у нас моменты. Подбираем ребятам упражнения, но класс не сразу появляется."
Двадцять дев"ятого травня Іллічівець- два зіграє останній матч цієї першості. У Мелитополі маріупольська команда зустрінеться з місцевим Олкомом. Як розповів Юрій Керман, у літнє міжсезоння команду очикують зміни у складі.
Ю. Керман: "Мы возьмем со школы 2- 3 человека, заканчиваются контракты у 14 человек. С кем- то попрощаемся, будем набирать молодежь. После 29-го выдадим им планы на 10 дней и отпустим на 3 недели. "

Просмотров: 873 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0