• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 20 » Волейбол
Волейбол
18:18
У Краматорську пройшли п"яті молодіжні ігри Донецької області з волейболу, у яких взяли участь одинадцять команд. Маріупольські волейболісти під керівництвом Олександра ВЕртеля провели на турнірі п"ять зустрічей.
На попередньому етапі одинадцять команд були розбиті на три групи. Маріупольська команда у своїй групі перемогла волейболістів Макіївки -три:один та з однаковим рахунком три:нуль здолала опір команд з Чевоного Лиману та Сніжного. У фінальному турнірі, де зустрілися переможці трьох груп, підопічні Олександра Вертеля виграли у господарів змагань, волейболістів Краматорська- три:нуль та у трьох сетах програли команді з Артемівська. Отже маріупольці стали срібними призерами турніру незважаючи на те, що у складі команди виступали гравці на два-три роки молодше за волейболістів інших команд.
О. Вертель: "В финальной игре встретились с Артемовском, они призвали своих воспитанников со всей Украины. Игра была вязкая, ровная. Необъективное судейство, желание ребят победить через край."
Минулий сезон став відродженням маріупольської волейбольної команди майстрів. Вона вдало зіграла у першості України у першій лізі, але щодо подальшого існування колектива виникають суттєві питання.
О. Вертель: "Для ребят это был огромный опыт, от тура к туру команда цементировалась. Нужен полноценный хозяин команды, нам очень активно помогал МГГУ, взял под свое крыло."
Найдосвідченіший гравець маріупольської команди, ії капітан, двадцятидворічний Роман Белоусов вважає, що цим складом можливо здобути путівку у вищу лігу.
Р. Бєлоусов: "Очень много здесь перспективных ребят. По ходу сезона они добавляли. Физики не хватает, но если будут сборы, это решится. "
Олександру Томіліну сімнадцять років, за думкою тренера він дуже талановитий, перспективний волейболіст. Сам Олександр своє майбутнє у волейболі пов"язує тільки з Маріуполем.
О. Томілін: "Мы старались, но Артемовск был сильнее. У них более опытные игроки. Хотелось бы остаться в Мариуполе, играть здесь за родной город."


Просмотров: 765 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0