• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 20 » Греко-римська боротьба
Греко-римська боротьба
18:22
Маріупольські борці греко- римського стилю вдало виступили на двох турнірах. На чемпіонаті України серед молоді у Сімферополі вони вибороли чотири срібних та п"ять бронзових нагород. А у російському Ростові- на- Дону у міжнародному турнірі на призи відомих російських борців, братів Самургашевих Антон Шевцов став призером змагань.
У Сімферополі виступали борці віком до двадцяти років. Команда Донецької області, яку представляли маріупольські спортсмени, стали першою у загальнокоамандому заліку, значно випередивши борців автономної республіки Крим. Віктор Лозовий особливо відзначив Василя Пузія, який у Сімферополі став бронзовим призером.
В. Лозовий: "Лучшую борьбу, это мое мнение, не помешала ему учеба, он и стихи пишет, ярче всех отборолся Василий Пузий. Его просто засудили."
Бронзові нагороди чемпіонату також отримали Артем Котов, Сергій Воронов, Іван Айварджи та Микола Кучмі. Іван Айварджи виступав у ваговій категорії до ста двадцяти кілограмів і програв перший поєдинок, але потім виступав вдало і у зустрічі за третє місце здолав опір минулорічного чемпіона з Севастополя.
І. Айварджи: "Свою маленькую победу посвящаю памяти Геннадия Узуна. Низкий поклон Лозовому и Денисенко- моим тренерам. "
Срібні нагороди у Криму вибороли Артур Мелконян, Дмитро Косенок, Максим Фесенко та Артем Петров. А у Ростові- на- Дону відбувся міжнародний турнір найвищого рівня на призи відомих російських борців братів Самургашевих. Лозовий: "На этих соревнованиях участвовали 15 стран. Полностью команды были укомплектованы, Турция, Израиль. Страны СНГ участвовали."
Кандидат у майстри спорту Антон Шевцов провів у Ростові п"ять поєдинків, чотири з яких виграв. У нього бронзова нагорода та Кубок.
А. Шевцов: "Соревнования прошли хорошо, интересно. Трудно было, уровень другой. Выносливости хватило."

Просмотров: 1057 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0