• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 19 » Веслування
Веслування
18:26
На річці Кальміус відбулася першість Маріуполя з веслування на байдарках та каное. За перемогу сперечалися понад сорок спортсменів. Ці змагання стали відбірковими до чемпіонату України, який пройде у місті Ковель Волинської області наприкінці травня.
На річці Кальміус у змаганнях першості міста виступали сорок чотири спортсмени віком від десяти до вісімнадцяти років. Вони долали дві дистанції- двісті та тисячу метрів. Особливістю цих стартів було те, що в них брали участь веслувальники на каное.
О. Бурлій - тренер: "Какой- то промежуток времени у нас не было каноистов, сейчас набираем 99 год рождения, они начали тренироваться, в конце сезона несколько каноистов у нас будут. Эти соревнования нам нужны , мы смотрим готовность малышей и тех, кто постарше, присваиваем разряды."
У змаганнях дівчат на дистанції двісті метрів на байдарках за перемогу сперечалися дві спортсменки- Марина Кавченко та Дана Шевякова. З результатом одна хвилина вісімнадцять секунд цю дистанцію виграла Шевякова.
Д. Шевякова: "Было немного сложно, волновалась, первые серьезные соревнования. А так все нормально. Пошла на старт, папа поддержал, тренер и волнение пропало".
У хлопців віком п"ятнадцять- шістнадцять років у змаганнях на байдарці і на двісті і на тисячу метрів призерами стали одні і теж самі спортсмени. Один кілометр швидше за інших здолав Костянтин Терещенко, а на дистнації двісті метрів переміг Святослав Беспалов.
С. Беспалов: "У меня выносливости мало, я спринтер. 1000 метров дается тяжело. особо не готовился, школа, должен быть готов заранее. "
У молодшій віковій групі на обох дистанціях перше місце виборов Артем Компанеець. Саме він разом з Костянтином Терещенко і буде представляти Маріуполь на чемпіонаті України у місті Ковель наприкінці травня.

Просмотров: 830 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0