• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 19 » Більярд
Більярд
18:16
У чемпіонаті міста серед юнаків з руського більярду у розділі "Комбінована пираміда" взяли участь шістнадцять хлопців віком від одинадцяти до шістнадцяти років. У більярдному клубі "Звездный" вони визначали переможця та призерів турніру .
Маріуполь- єдине місто у Донецькій області, де проводиться чемпіонат серед юнаків. У нашому місті такий турнір існує вже не один десяток років.
В. Бандура - голова федерації: "19 лет тому назад мы впервые собрали юношей. Теперь они уже взрослые- Сопронова, Бедевка сейчас ведущий игрок Украины, СНГ."
Але з тих пір і до цього часу , як зазначив Віктор Григорович, зацікавленість маріупольських хлопців цим видом спорту не зменшилася. Турнір цього року- тому свідчення.
В. Бандура: "Новое пополнение, каждый год все новые и новые. Мы участвуем в украинских соревнованиях, областных, тридцатого мая-чемпионат области, 4 победителя туда поедут."
Серед шістнадцяти юнаків, які виступали у більярдному клубі "Звездный", наймолодшим був одинадцятирічний учень десятої школи Іван Олейніков. Він займається більярдом два роки і мріє виграти чемпіонат міста серед дорослих.
І. Олейніков: "Я сперва тренировался у Бандуры, потом у Фесенко. Хочу занять хотя бы призовое место. Я уже ездил в Донецк полгода назад, занял там третье место, в Луганске был."
А ось Андрій Поюровський старше за Івана Олейнікова на чотири роки, но у змаганнях з більярду взяв участь вперше. Незважаючи на це, Андрій досить впевнено поводився на протязі всього турніру.
А. Поюровський: "Совершенно нет волнения, хотя не сильно уверен в себе. Люблю этот вид спорта. Мне больше удается свободная пирамида."
Іван Олейніков таки досяг своєї мети, в нього друге місце. У фіналі він програв Валерію Каракаю, який став чемпіоном міста другий рік поспіль. Третє місце розділили Марк Карлов та Олексій Товстенко. А Андрій Поюровський зайняв шосте місце.


Просмотров: 863 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 5.0/1 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0