• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 6 » Іллічівський бокс
Іллічівський бокс
11:58
Майстер спорту міжнародного класу, представник спортклубу Іллічівець Олексій СивкО став переможцем першого міжнародного турніру з боксу "Кубок дружніх націй" на призи заслуженого майстра спорту СРСР, срібного призера Олімпійських Ігор, чемпіона світу та Європи НурмагомЕда ШанавАзова. У місті Артемівськ Донецької області іллічівський боксер виграв три поєдинки.
Блок Іллічівський бокс , автор Капустян , оператор Фурс
Міжнародний турнір "Кубок дружніх націй" відбувся у місті Артемівськ вперше і зібрав боксерів з Росії, Казахстану, Білорусі та України, всього понад сто спортсменів. Вони визначали переможців та призерів змагань у трьох вагових категоріях. Майстер спорту міжнародного класу, представник спортклубу Іллічівець Олексій Сивко, якого тренує Володимир Смирнов, виступав у Артемівську у ваговій категорії понад дев"яносто один кілограм і провів на ринзі три боя. Спочатку маріуполець достроково у третьому раунді нокаутом переміг дагестанського боксера. У півфіналі Олексій Сивко за очками виграв у Олександра Чеботарьова з Ростова -на-Дону. А у фіналі іллічівець боксував з киянином, майстром спорту Андрієм Томчуком, якого готував до змагань колишній тренер братів Кличко Вадим Золотарьов. Цей двобій Сивко теж виграв за очками і став переможцем турніру.
Наставник Олексія Сивко заслужений тренер України Володимир Смирнов відзначив фінальной поєдинок свого підопічного За думкою Володимира Миколайовича, Олексій два перших раунда діяв у ринзі не переконливо.
Як відзначив Володимир Смирнов, доля фінального поєдинка вирішилася лише у третьому раунді, коли Олексій Сивко задля перемоги повинен був ризикувати. Але, як з"ясувалося, цей ризик і приніс іллічівському боксеру перемогу- усі три судді віддали перевагу Олексію Сивко.

Вже у травні місяці Олексій Сивко планує взяти участь ще у одному міжнародному турнірі, який відбудеться в Україні.

Просмотров: 815 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0