• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 6 » Турнір в Урзуфі
Турнір в Урзуфі
11:55
А у селі Урзуф відбувся футбольний турнір, присвячений двадцятиріччю створення грецького товариства Першотравневого району. У змаганнях взяли участь вісім команд найближчих грецьких селищ та сел Приазов"я.

Змагання за Кубок федерації грецького товариства Першотравневого району проводилися вперше і були присвячені двадцятиріччю створення товариства. В них взяли участь команди восьми грецьких селищ та сел Приазов"я.
У змаганнях взяли участь вісім команд з Мангуша, Ялти, Захар"ївки , Урзуфа, Сартани, Іллічівського, Володарського та Чермалика. Турнір вирішили проводити у селі Урзуф, де розвитку спорта, зокрема футболу місцева сільрада на чолі з Анатолієм Аврамовим приділяє велику увагу.
Турнір проходив за системою плей-оф. Спочатку відбулося жеребкування, яке визначило чотири чвертьфінальних пари. Так сталося, що головні фаворити турніру- команди Урзуфа та Ялти зустрілися вже у першому матчі.
Гра футболістів Урзуфа та Ялти видалася напруженою та драматичною. Більше гольових моментів створили господарі поля, вони навіть забили гол у ворота суперника, але арбітр його не зарахував. Ще у одному моменті у штрафному майданчику команди Ніка з Ялти м"яч ніби то влучив у руку захиснику ялтинської команди, але гра продовжилася. Основний час поєдинка переможця не визначив- нуль:нуль. А у серії післяматчевмх пенальті усе вирішилось у дуелі двох воротарів. Голкіпер Урзуфа бив останній пенальті своємуялтинському колезі і влучив у штангу. З рахунком чотири:три перемогла команда Ніка, яка вишла у півфінал. Також півфіналістами стали команди Каскад з Володарського, Мангуша та Сартани. У півфіналі футболісти Володарського теж по пенальті перемогли команду Мангуша. Внічию один:один зіграли ялтинська Ніка та Елада з Сартани, тут краще одинадцятиметрові удари виконали сартанці. У поєдинку за третє місце Ніка з рахунком два:нуль виграли у Мангуша і посіла третє підсумкове місце. А переможцем турніру стали футболісти команди Каскад з селища Володарське, вони у фіналі перемогли сартанську Еладу - один:нуль. Усі призери отримали Кубки та дипломи. А чемпіон турніру ще й живого барана.
Також організатори турніру визначили кращих гравців по амплуа. Серед них був і півзахисник команди Урзуфа Федір Чебанов.

Просмотров: 793 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0