• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 30 » Прес-конференція з приводу турніру з боксу " Меморіал Макара Мазая"
Прес-конференція з приводу турніру з боксу " Меморіал Макара Мазая"
17:17
З 7 по 11 липня у критому спорткомплексі Іллічівець відбудеться сорок четвертий міжнародний турнір з боксу категорії А- меморіал Макара Мазая. А сьогодні у міськвиконкомі пройшла прес-конференція, яка була присвячена підготовці та проведенню цих змагань.
Цього року міжнародний турнір з боксу- меморіал Макара Мазая- відбудеться у Маріуполі вже в сорок четвертий раз. До того ж саме у дві тисячі десятому році виповнилося сто років з дня народження видатного іллічівського сталевара.
Ю. Тернавський: "Для нас важна процедура открытия, возложения цветов. Пригласим семью, сына, внуков, отдадим дань памяти патриоту комбината Ильича, Марыуполя. Это будет незабываемое зрелише для мариупольцев."
У турнірі візьмуть участь боксери восьми країн, серед них спортсмени Тунісу, Пакістану, а також Росії, Азербайджану, Білорусі, Узбекістану. Вісім спортсменів представлять на змагання Маріуполь, зокрема у найважкій ваговій категорії понад дев"яносто один кілограм виступить майстер спорту міжнародного класу зі спортклубу Іллічівець Олексій Сивко. Як підкреслив заслужений тренер України Володимир Харченко, останні декілька років маріупольський бокс зіткнувся з суттєвими проблемами, але незважаючи на це, шанси на перемогу у турнірі у господарів змагань безумовно є.
Харченко - ЗТУ: "Бокс взрослый в Мариуполе немного упал. У нас мало соревнований. Нужно бокс поддержать финансово. Тренеры у нас прекрасные, но нет поездок на турниры."
Поєдинки меморіала Макара Мазая відбудуться у критому спортсмкомплексі Іллічівець. А головним спонсором турніру, як завджи у останні роки, є металургійний комбінат імені Ілліча.
В. Олефиренко: "С вводом в строй спорткомплекса сюда переместилась спортивная жизнь Маріуполя. На сегодня мі не имеем проблем с организацией, проведет турнир не хуже, чем в том году."
Турнір розпочнеться сьомого липня, а одинадцятого відбудуться фінальні поєдинки в усіх вагових категоріях.


Просмотров: 1235 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0