• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 25 » Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 13-15 років
Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 13-15 років
16:15
Сьогодні у Маріуполі відбувся Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 13-15 років. Цей турнір проводиться під егідою Міністренства внутрішній справ України. В нашому місті такий турнір проводится вже вдруге.
Розпочався турнір з урочистого відкриття та підняття державного флагу України. З вітальним словом до учасників турніру звернулися представники федерації футболу Маріуполя та Головного Управлянні МВС України в Донецькій області. Потім вібдулося жеребкування команд.
Олексій Толстихін - ст.інспектор проф.підготовки відділу кадрового забезпечення Маріупольського ГУ: "Будет участвовать 6 команд Донецкой области - єто команда г.Донецка, команда г.Мариуполя, Красноармейска, Горловки и другие команді - всего будет 6 команд. Это уже третий тур у нас. єто просто ребята средних образовательніх школ. вначале проводилось в каждом районе области - в маленьких районах, потом городские соревнования, и єто уже областной єтап в настоящее время проводится в Мариуполе".
У першій грі команда Донецька зустрілася із командою Селідова. Вже у перші хвилини матча м*яч потрапив до воріт дончан, проте вони після цього не впали у розпач, а більш активно перейшли до наступу.
Ян Шипович - учасник команди м. Донецьк: "Наша команда уже второй год участвует в єтих соревнованиях, в прошлом году мі получили неплохой опіт на єтих соревнованиях - как бі уже біваліе игроки. Потому что футбол считается во всем мире первой игрой такой спортивной, как мужская игра, играю я уже довольно долго - 6 лет занимаюсь"
Команда - переможець цього турніру матиме змогу представляти Донецьку область на змаганнях четвертого - Всеукраїнського етапу, який пройде восени в Запоріжжі. Але головна мета цього турніру не лише привернути увагу підлітків до спорту, а й виховувати в них повагу до закону: "Профилактика преступлений , а так же привлечение детей к здоровому образу жизни и занятию физкультурой и спортом".
Марія Кляшева
Просмотров: 1199 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0