• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 22 » Випускники дитячо-юнацької спортивної школи футбольного клубу "Іллічівець"
Випускники дитячо-юнацької спортивної школи футбольного клубу "Іллічівець"
12:45
А краще за всіх в матчах дитячо-юнацької футбольної ліги України сезону 2009-2010 років виступили сімнадцятирічні спортсмени. Показник хлопців в турнірній таблиці - тридцять очок та четверте місце. Випередили маріупольських футболістів лише харківський "УФК" та денецькі "Металург" й "Шахтар". Цей вдалий сезон для вихованців тренерів Володимира Калача та Миколи Соловйова в дитячо-юнацькій лізі був останнім. Цього року вони - випускники спортивної школи ФК "Іллічівець" і наступний сезон мають провести вже в дорослому футболі.
Для більшості з цих тридцяти хлопців урочиста подія, що відбувалася в спорткомплексі "Іллічівець", на думку тренерів, які протягом десяти років вкладали в них свій досвід, знання та навички, а також частинку душі, не випускний, це лише початок шляху у доросле життя і великий футбол. Головне пам"ятати про декілька важливих речей.
Микола Соловйов - тренер ДЮСШ ФК "Іллічівець": "Для того, чтобы посвятить себя этому делу, нужно помнить: это дело нужно любить и отказываться от очень многого для того, чтобы стать настоящим футболистом. Здоровья им и удачи!"
Свої найкращі побажання хлопцям висловили і керівники загальноосвітньої школи номер шістдесят п"ять, дитячо-юнацької спортивної школи, представники футбольного клубу "Іллічівець" та головний тренер команди "Іллічівець-2" Юрій Керман. До речі, троє вихованців Володимира Калача та Миколи Соловйова вже підписали контракт з його командою.
Володимир Калач - старший тренер ДЮСШ ФК "Іллічівець": "Омельченко Игорь, Передрий Сергей и Гревцов Никита. Еще целая группа ребят будет просматриваться в "Ильичевце-2", и будем надеяться, что еще некоторые ребята, и многие из них должны пополнить ряды как "Ильичевца-2", так и молодежного состава".
Сімнадцятирічний Євген Афанасенко ще не достеменно знає, яким буде його майбутнє, проте впевнений на сто відсотків: в ньому обов"язково буде футбол.
Євген Афанасенко - вихованець ДЮСШ ФК "Іллічівець": "Я хочу поступить на физическое воспитание и продолжить футбольную карьеру или постараться быть тренером дальше. Пожелаю успехов ребятам, чтоб они добились того, чего хотели в жизни. Больше пожелаю конечно того, чтоб у каждого сложилось с футболом, потому что, я думаю, у них это любимое дело".
Надії і сподівання, а разом з ними трішечки суму: важко прощатися з тренерами та партнерами по команді, позаду дитинство. Проте, хлопці сподіваються: з отриманними знаннями в спортивній школі крокувати в майбутнє по важкому дорослому життю буде легше.
Іван Канонік -капытан команди: "Мы попытаемся оправдать ваши надежды!"
Ольга Єфименко
Просмотров: 840 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0