• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 2 » Тріатлон
Тріатлон
15:40
У відкритому чемпіонаті Донецької області з триатлону краще за інших виступили вихованці маріупольської дитячо- юнацької спортивно- технічної школи товариства сприяння обороні України, які вибороли золоту та срібну нагороди. А всього у змаганнях взяли участь понад сорок спортсменів.
У відкритому чемпіонаті Донецької області з триатлону вступали сорок шість майстрів цього дуже нелегкого вида спорту з Маріуполя, Донецька, Макіївки, а також Харківської та Запорізької областей. Спочатку у басейні вони долали дистанцію триста метрів, потім їхали на велосипеді вісім кілометрів та завершали змагання бігом на два кілометри.
Головань - ЗТУ: "Хотя основных сборников не было, общий уровень высокий. Тот же Ваграмян и Хлобыстов- кандидаты в сборную области, они показали, что сильнее запорожцев и харьковчан, хотя по возрасту и не старше."
Після плавання попереду був Олександр Хлобистов з Маріуполя. Зовсім небагато йому програвав ще один вихованець маріупольського триатлону Захар Ваграмян, який на цих змаганнях представляв школу вищої спортивної майстерності Донецька. Удвох вони пройшли дистанцію вісім кілометрів на велосипеді, а потім разом бігли два кілометри. Тільки на заключних метрах дистанціх Захар Ваграмян спромігся випередити Олександра Хлобистова і фінішував з загальним результатом двадцять дві хвилини та вісімнадцять секунд.
З. Ваграмян: "По сегоднящнему дню бегом доволен. После плавания был вторым, знал, что бегу лучше, чем плаваю, надеялся."
Двадцятиоднорічний Олександр Хлобистов відстав від чемпіона на три секунди. Каже, що свого головного суперника добре знає і змагається з ним не вперше.
О. Хлобистов: "Мы с Захаром давно знаем друг друга, он сильный соперник, с ним приятно сотрудничать. Соревнуемся с переменным успехом. Бег мне дался тяжело, у Захара высокий уровень."
Представник Донецька Іван Меньшиков посів у змаганнях третє місце.

Просмотров: 1488 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0