• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 28 » Крос
Крос
16:45
В першості міста з кросу серед колективів фізичної культури маріупольських підприємств, який проходив у парку імені Гурова, не біло рівних спортсменам спортивного клубу Іллічівець комбінату імені Ілліча. Згідно з віком чоловіки долали дистанцію від вісімсот до півтори тисячі метрів, а жінкі- від трьохсот до вісімсот метрів.
Хоча великих та середніх промислових підприємств у Маріуполі доволі багато, у першості міста з кросу взяли участь лише три команди - металургійних комбінатів імені Ілліча та Азовсталь та концерну Азовмаш. У складі кожної команди виступали по десять легкоатлетів.
Попов - суддя: "Причина в том, что плохо доходит информация до предприятий. Сильная команда порта не участвует , это странно."
Змагання проводилися у чотирьох вікових групах, у залежності від цього і визначалася довжина дистанції кросу. Ірина Лапатанова з відомчої воєнізованої охорони комбінату імені Ілліча грає у футбол за команду Іллічівка. Каже, що біг є невід"ємною складовою футбольного тренувального процесу.
І. Лапатанова: "В начале сезона проходили на выносливость, сейчас короткие дистанции, рывковая работа. Спецподготовки не было, надеюсь на хороший результат".
У молодшій віковій групі до тридцяти років Ірина Лапатанова пробігла вісімсот метрів за три хвилини, одинадцять та сім сотих секунди- це перше місце. Ще одна працівниця іллічівського комбінату, Оксана Мельник з аглофабрики здолала п"ятсот метрів з кращим результатом серед жінок віком до сорока років.
Мельник: "Отдаю препочтение длинным дистанциям. Раньше бегала марафон. Пропагандирую здоровый образ жизни. Занимаюсь систематически. "
А Олег Карбан з проектно- конструкторського відділа комбінату імені Ілліча своїм результатом виявився незадоволений, хоча і став переможцем серед чоловіків віком до п"ятидесяти років. Вісімсот метрів Олег пробіг за дві хвилини, сорок п"ять та вісімдесят три сотих секунди.
О. Карбан: "Готовился, тренировался. Результат раньше был лучше. Занимаюсь с 1984 года, регулярно."
У командному заліку перше місце посіли легкоатлети комбінату імені Ілліча, азовстальці другі, на третьому спортсмени Азовмашу.


Просмотров: 984 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0