• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 27 » Пауерліфтинг
Пауерліфтинг
16:06
Місто Донецьк приймає найсильніших людей планети. З 26-го по 29-те травня в обласному центрі проходить Чемпіонат Європі з Пауерліфтингу. Фанати "залізного спорту" приїхали з різних куточків України, Росії, Беларусії, Молдови і Америки. Всього 200 спортсменів, які виборюватимуть звання найсильнішого в Європі. Не випадково чемпіонат такого рівня проходить у Донецьку. Саме спортсмени із нашого регіону б’ють всі рекорди у пауерліфтингу.
Успіх, якого досягнув наш земляк, спортсмен із селища Мангуш - Євген Яримбаш - . учасникам чемпіонату Європи можна тільки мріяти. Сам Арнольд Шварценегер потискав йому руку. У 2007-му Євген встановив всесвітній рекорд у залізному спорті на американському турнірі. На чемпіонаті у Донецьку він представляє Україну.
Євген Яримбаш - переможець спортивного турніру ім. Арнольда Шварценеггера (2007 р): "Чтобы достичь результата - 10% таланта. и 90% труда. А экология знате, как говорится - везде хорошо там, где нас нет. Может оно и к лучшему, что такая."
Проведення Чемпіонату Європи ініціювала Всеукраїнська організація Пауерліфтингу за підтримки "Об’єднаної ради Ветеранів Афганістану". У перший день чемпіонату атлети змагалися у жимі лежачі. Це і професіонали і аматори. Богатирі виступають у спеціальній екіпіровці (тріко). В ній спортсмени підіймають ....півтони. Без екіпіровки - поки що це зробити нікому не вдавалося. Це мрія кожного пауерліфтера. Гість з Америки Юджин Річлак в Україні вперше. Він чотириразовий чемпіон світу і як вдалося довідатися нашій знімальній групі - має українське коріння. Секрет неабиякої чоловічої сили криється у...
Юджин Ричлак: "27 лет занятий лифтингом и здоровая еда. Никаких стероидов."
Силачі, з якими нам вдалося поспілкуватися, всі як один кажуть, що ніяких стероідів і анаболіків не вживають. Все своє природнє, натреноване. На Чемпіонаті світу всі учасники проходять допінг-контроль. Підходити до цього питання треба дуже обережно.
Євген Яримбаш: "Допинг контроль есть и всегда будет. Это всё зависит от федерации. Это всё относительно. я могу с вами поспориьть, что ві не пройдете допинг-контроль. Выпьете таблетку от головы, а этот препарат запрещенный, и вы будете дисквалифицированы."
Всеукраїнську Організацію Паерліфтингу було засновано у 2006 році. З цей короткий час її лідери змогли широко популяризувати цей вид спорту серед всіх областей нашої країни. У перший день змагань, коли приводився жим лежачи, наш українець, спортсмен із Мелітополя, встановив новий рекорд.
Артем Степаненко - 1-ий віце-президент Всеукраїнської органзіації пауерліфтингу: "Про нас знают очень много, потому что так сложилось, что этот вид спорта, силовой вид подходит славянской нации."
Надія Хлудєєва
Просмотров: 842 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0