• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 12 » Дрег-рейсинг
Дрег-рейсинг
18:07
На полігоні Аеродром відбулося відкриття сезону дві тисячі десятого року з дрег- рейсінгу. У змаганнях, які були організовані за підтримкою комбінату імені Ілліча, взяли участь автомобілі п"яти класів.
Відкриття сезону дві тисячі десятого року з дрег-рейсингу стало справжнім святом для прихильників потужних моторів. Здається, Маріуполь вже став справжнім центром розвитку цього виду спорту у південно- східній частині України.Традиційно спонсором змагань виступило страхове товариство Іллічівське. Взагалі, без участі комбінату імені Ілліча проведення цього автошоу було б неможливо.
Куюмджи: "Автомобильный спорт-дорогостоящий, нужны вложения, энтузиазма мало. Приятно, что нас поддерживает СО Ильичевское, оно учредило приз-5000 гривен. Сайт Ильич-ин юэй поддерживает нас и сегодня проводит лотерею полезных призов среди зрителей."
Незважаючи на невелику дистанцію перегонів, а це чверть милі, тобто чотириста два метри, потужність мотора тут грає найважливішу роль. Саме тому росіянин Ігор Садов з Ростова-на-Дону, який виступав на автомобілі ВАЗ- двадцять один десять, навіть використовував закис азоту для підвищення потужності свого двигуна. Ігор вже не вперше приїздить до Маріуполя, він тричі вигравав перегони на тутешній трасі. І цього року Ігор Садов став переможцем змагань у другому, третьому та четвертому класах.
Садов: "Тут очень добрые отношения, трасса нравится, стараемся приезжать и выигрывать. Этот спорт очень дороой, машина меняется каждый год."
Марку господарів перегонів підтримав маріуполець Георгій Клітотехніс. На автомобілі Таврія за номером двадцять дев"ять він переміг усіх суперників у першому класі, де змагалися авто з об"ємом двигуна до тисячі чотирьохсот кубічних сантиметрів. Це не перший успіх Георгія на маріупольських перегонах, до цього року він тут двічі пеермагав тпа двічі ставва другим призером змагань.
Клітотехніс: "В этом году доработал коробку, облегчил машину иготов к бою. Мариупольская трасса сравнима с бердянской, в Новотроицком короче. Здесь трасса готова на сто процентов."


Просмотров: 929 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0