• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Май » 11 » "Іллічівець" - "Карпати"
"Іллічівець" - "Карпати"
16:46
У заключному поєдинку чемпіонату України з футболу серед команд Прем"єр-ліги футболісти Іллічівця на своєму полі зіграли внічию два:два зі львівськими Карпатами. У складі господарів голи забивали Олександр Касьян та Костянтин Ярошенко з пенальті. Маріупольська команда посіла у турнірній таблиці чемпіонату підсумкоіве дванадцяте місце.
Перший тайм гри Іллічівець- Карпати пройшов з відчутною перевагою гостей. На початку зустрічі гольовий момент мали господарі поля, але Адріан Пуканич з меж штрафного майданчика пробив дуже неточно. У відповідь гості провели результативну атаку- після подачи Дениса Кожанова зі штрафного захисник львівської команди Неманья Тубіч головою надіслав м"яча у ворота Всеволода Романенка. У середині першого тайму правий захисник Карпат Артем Федецький майже не влучив у ворота- м"яч після його потужного удару влучив у штангу та вилетів у поле. Але все ж таки львівяни до перерви подвоїли свою перевагу. Знову Кожанов, до речі кращий асистент чемпіонату, зробив гольову передачу, цього разу на бразильського нападника Карпат Батісту, а той з декількох метрів не схибив- два:нуль на користь гостей, за такого рахунку сеперники і пішли до роздягалень. Другий тайм іллічівці розпочали атаками, найнебезпечнішим у складі господарів поля був Олександр Касьян. Спочатку він на п"ятдесят девятій хвилині зустрічі з передачи Ігоря Тищенка забив перший гол у відповідь- один:два. Невдовзі двадцять сьомий номер Іллічівця увірвався з м"ячем у штрафний майданчик Карпат, де його не за правилами зупинив Самсон Годвін. Пенальті узявся виконати Костянтин Ярошенко і зробив це бездоганно, зрівнявши рахунок - два:два. А Олександр Касьян мав після цього нагоду принести Іллічівцю перемогу, він обіграв воротаря суперника, але захисник відбив м"яча на кутовий. Результат два :два і став остаточним у цьому матчі.
Кононов - тренер "Карпат": "Боевая ничья с изобилием голевых моментов. Мы играли лучше в первом тайме, Ильичевец-во втором. Это следствие тяжелого сезона".
У підсумковій турнірній таблиці Іллічівець посів дванадцяте місце серед шістнадцяти команд Прем"єр-ліги. Маріупольська команда у тридцяти зустрічах здобула сім перемог, вісім матчів завершила внічию та п"ятнадцять програла.
Ілля Близнюк - тренер "Іллічівця": "По содержанию игры я очень остался доволен. Мы имели моменты, но ошибались и получили два гола. Могли и победить, Бойко делает великое дело".

Просмотров: 827 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Май 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0