• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Июнь » 21 » Дрег-рейсинг
Дрег-рейсинг
16:10
На полігоні Аеродром відбулися традиційні змагання з драг-рейсингу. Позмагатися за звання кращих у шести класах приїхали любителі швидкості та екстріму з різних міст України та Росії. Цього разу генеральним спонсором драг-рейсингу виступила громадьска організація "Фронт змін".
Маріуполь - вже близько трьох років вважається центром розвитку автоспорту у південно-східній частині України. Такого успіху маріупольські гонки здобули після того, як отримали підтримку металургійного комбінату імені Ілліча. Оскільки драг-рейсинг - це доволі рідкісний та незвичайний для нашої країни вид спорту, він одразу почав користуватися великою популярністю серед любителів швидкості не тільки Мариіуполя, а й Донецька, Харкова, Запоріжжя, Ростова, Таганрога та інших. Умови участі у змаганнях нескладні.
Дмитро Магера - організатор змагань: "Для участия в наших гонках необходимо просто иметь водительское удостоверение, иметь автомобиль ну и достигнуть возраста 18 лет."
Змагання проходять у шести категоріях, які розподіляють автомобілі за типом конструкції, вагою та об\ємом двигуна. Дистанція руху учасників класична - 402 метри. Швидкість кожного автомобіля на пряму залежить від її ваги, тому гонщики часто вдаються до деяких хитрощів.
Дмитро Магера: "Обычно для этих гонок специально, то есть разновидности некоторых моторов, коробок передач, они меняют подбирают, настраивают специально чтобы ехать быстрее и качественнее."
Великим успіхом у глядачів користувався автомобіль Сергія Носенко, що приїхав на гонки з Бердянська. У змаганнях з ресінгу - він не новачок. Йому вже неодноразово доводилося займати призові місця. Однак, за словами Сергія, змагається він не заради перемоги, а тому, що сама участь у гонках приносить йому задоволення.
Сергій Носенко - учасник змагань:"Мы дружим скажем так государствами, много здесь знакомых, теплый прием, поэтому мы довольно таки часто ездим сюда. Есть с кем посоревноваться, посоперничать. Я считаю это самое главное в нашем виде спорта."
Однак у гонках - велику роль грає випадок, каже Сергій. Незважаючи на якісну модернізацію, його автомобіль чомусь зламався у відповідальний момент, і не приніс своєму господарю перемоги. А ось автомобіль маріупольського гонщика Георгія Клітотехніса не підвів свого власника. Він посів перше місце у другому класі змагань.
Георгій Клітотехніс - переможець: "Как всегда, как у всех победителей - на душе только радость - очень приятно за всех людей, которіе ожидали от маленькой Таврии большого результата. В принципе я готов в любое время дня и ночи, машинка ведет себя замечательно - спасибо большое."
Переможцям були вручені кубки, грамоти та грошові призи від генерального спонсору - громадьскої організаціїї "Фронт змін".
Вікторія Калашникова
Просмотров: 822 | Добавил: Portokali | Рейтинг: 0.0/0 |

Форма входа

Календарь новостей

«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0