• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 31
В спортивному манежі міського спорткомплексу Азовець відбулася першість Маріуполя з настольного тенісу серед дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання. У фінальних стартах змагались п"ять команд, а кращими стали юні тенісисти центру дитячо- юнацької творчості Сонячний з Орджонікідзевського району.
У фінальних змаганнях першості міста з настольного тенісу серед дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання взяли участь п"ять команд- переможці районих стартів, прочиму від Жовтневого району виступали дві команди- Маяк та Глобус. У складі кожної команди грали по чотири юнака та одна дівчина.
Крикота - МЦПР: "Это второй по значимости вид спорта после футбола. УО выделило 15 тысяч гривен, мы приобрели 10 столов".
Перед початком змагань одними з фаворитов першості вважалися тенісисти клубу Маяк. У складі команди одним з лідерів був Владіслав Демків.
Демків: "Мы с пацанами со школы ходим, занимаемся три месяца. Тренируемся каждый день, получается. Есть спехи. Настроены очен ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 31.03.2010

Стартував черговий розіграш Кубка Перемоги з футболу серед аматорських команд. У цьому році за почесний трофей сперечаються сімнадцять колективів, які на попередньому етапі грають у чотирьох групах. Володар Кубка за традицією визначиться на День Перемоги дев"ятого травня.
У розіграші Кубка Перемоги цього року беруть участь сімнадцять команд. Спочатку вони у чотирьох групах визначать вісм кращих колективів, які продовжать боротьбу за почесний трофей. Команда Олімпік з села Тополине, де розташовано тридцять п"ятий іллічівський агроцех, виступає на першому етапі у групі А.
Синельников - тренер: " Кубок- один из этапов подготовки к чемпионату Володарского района. Хотим встретиться с сильными соперниками. Мы попали в группу смерти".
Як розповів Андрій Синельников, Олімпік зазнав суттєвих змін у порівнянні з минулим роком. Тренер сподівається, що вони підуть на користь команді.
Синельников: " У нас изменился руководитель. В тренировке принимают участие 22 игрока. Костяк- ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 31.03.2010

У першості міста з волейболу серед вищих навчальних закладів першого- другого рівней акредитації серед юнаків у залік спартакіади взяли участь шість команд. На попередньому етапі вони були розподілені на дві групи. Потім відбулися півфінали та фінал змагань. Перше місце зайняли волейболісти механіко- металургійного технікуму, на другому- команда будівельного технікуму. Бронзовими призерами першості стали спортсмени машинобудівного технікуму.
Добавил: Portokali | Дата: 31.03.2010

У Краматорську завершився чемпіонат Донецької області з шахів серед ветеранів віком за п"ятдесят років. У змаганнях взяли участь п"ятнадцять команд, понад п"ятдесят шахистів. Команда Маріуполя, за яку виступали Ігор Шепєлев, Валерій Матрахін, Володимир Худол та Володимир Панін, зайняла підсумкове друге місце, а перше вибороли спортсмени Макіївки. У особистому заліку кандидат у майстри спорту Ігор Шепєлев став чемпіоном області, його переможний результат- шість очок з сьоми можливих.
Добавил: Portokali | Дата: 31.03.2010

Три представника маріупольської дитячо- юнацької спортивно - технічної школи товариства сприяння обороні України у складі збірної команди Донецької області стали срібнми призерами чемпіонату України з морського багатоборства, який проходив у Черкасах. Це майстер спорту міжнародного класу Олександр ГоловАнь, а також студент ПДТУ Олександр ХлобИстов та Андрій КОзін з воїнської частини тридцять- п"ятдесят сім. А чемпіонами країїни стали спортсмени Черкаської області. У особистому заліку Олександр Головань посів друге місце.
Добавил: Portokali | Дата: 31.03.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0