• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 09
Футболісти Іллічівця, граючи у меншості, здобули результативну нічию у поєдинку з одноосібним лідером чемпіонату України київським Динамо. У складі маріупольської команди гол у ворота суперника забив півзахисник Ігор Тищенко, який вийшов на заміну у середині другого тайму.
Гра на стадіоні Іллічівець розпочалася за складних погодних умов. Захисну плівку, яка вкривала трав"яний газон, зняли лише за сорок хвилин до початку зустрічі.
В. Газаєв - тренер "Динамо": "Хотел бы отметить великолепное качество поля. Надо отдать должное дирекции стадиона, при таких климатических условиях газон близок к идеальному. Игрокам ничто не мешало показать хороший футбол."
Перша половина гри пройшла за територіальною та ігровою перевагою динамівців, але жодному з суперників забити бодай один гол не вдалося. Головні події у цьому поєдинку розпочалися ближче до середини другої половини зустрічі. Спочатку арбітр матчу вгледів порушення правил з боку Артема Савіна і вилучив захисника маріупольців ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.03.2010

А ось гравці молодіжного складу Іллічівця свій поєдинок одноліткам з київського Динамо програли з мінімальним рахунком нуль:один. Вирішальний гол господарі поля пропустили наприкінці зустрічі після розуграшу кутового удару- у складі динамівців відзначився Сергій Логінов.
Зустріч молодіжних складів Іллічівця та київського Динамо відбулася у критому спортивному комплексі Іллічівець, де учасники гри були звільнені від примхів маріупольської погоди.
Мунтян - тренер "Динамо": "Я первый раз в этом дворце, поражен. Великолепно. Спасибо Бойко, дай Бог ему здоровья. В таких условиях молодые ребята шлифуют технику".
До перерви більш небезпечно атакували господарі поля. Двічі Немір Шабан мав нагоду забити, але м"яч після його ударів летів повз ворота. Міг відзначитися і Іван Отрок, але впевнено зіграв воротар Динамо. Після перерви гра трохи вирівнялася, небезпечні моменти виникали біля ворот обох супернків, але більш пощастило динамівцям. На вісімдесятій хвилині зустрічі Сергій Лог ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 09.03.2010

Баскетболісти Азовмашу потерпіли чергову поразку. У матчі чемпіонату України серед команд прем"єр-ліги у столиці маріупольська команда програла місцевому БК Київ з рахунком сімдесят п"ять:сто. Кращим у складі господарів майданчика виявився Максим Пустозвонов- він закинув двадцять п"ять очок. У гостей Ерік Деніелз набрав дев"ятнадцять очок та зробив одинадцять підбирань м"яча під кошиком. Також дев"ятнадцять очок на рахунку Рамела Каррі. Турнірну таблицю продовжує одноосібно очолювати столичний Будівельник. Азовмаш, який у двадцяти матчах здобув лише одинадцять перемог та дев"ять зустрічей програв, на сьомому місці.
Добавил: Portokali | Дата: 09.03.2010

У турнірі пам"яті відомого маріупольського футболіста Івана Армяновського зіграні останні матчі попереднього етапу. Водоканалець переміг команду Урзуф- п"ять:два, Титан виявився сильнішим за футболістів "Ай -ті-ві"- чотири :нуль, а команда "Добро і воля" з селища Мелекіно з рахунком три:один переграла Сервісінвестбуд. У підсумку у півфінал вийшли переможці трьох груп- команди Азовсталь, Портовик та "Добро і воля", а також краща друга команда- Титан киснево- конвертерного цеху комбінату імені Ілліча. Таким чином у півфіналах тринадцятого березня на полі стадіону Азовсталь зустрінуться Титан і Азовсталь, а також Портовик та "Добро і воля".
Добавил: Portokali | Дата: 09.03.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0