• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 25
Юні боксери спортивного клубу Іллічівець вдало виступили у відкритій першості Донецька серед спортсменів віком тринадцять- чотирнадцять років. Дмитро Дехтярь став чемпіоном змагань, а Олександр Мукоян програв у фіналі і посів друге місце.
У неофіційній відкритій першості Донецька взяли участь майже сімдесят юних боксерів віком тринадцять- чотирнадцять років. Вони визначали чемпіонів у тринадцяти вагових категоріях. Микола Бенедисюк вважає, що саме у змаганнях відбувається зріст майстерності будь-якого боксера, тим більше початківця.
Бенедисюк - пом. тренера: "Соревнования- это как экзамен в школе. Раз в месяц дети должны выступать. В этом возрасте положено 2 боя на соревновании. На фоне донецкой школы ребята выступили неплохо. Дехтярь грамотно боксировал".
Чотирнадцятирічний Олександр Мукоян, який вже рік займається боксом, виступав у ваговій категорії до шестидесяти кілограмів. Він виграв перший бій, але програв у фіналі і посів друге місце.
О. Мукоян: "Первый бой ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 25.03.2010

У матчі відкладеного тринадцятого туру чемпіонату України серед команд Прем"єр-ліги футболісти Іллічівця у Києві зустрічалися зі столичним клубом Оболонь. На вісімнадцятій хвилині матчу півзахисник маріупольської команди Костянтин Ярошенко надіслав м"яча у сітку воріт господарів поля. Але ще до перерви столичні футболісти рахунок зрівняли. У складі Оболонні відзначився Іван КотЕнко. У другій половині гри результат не змінився, отже віїздна нічия Іллічівця- один:один. Після цього поєдинка маріупольська команда піднялася на одинадцяте місце у турнірній таблиці, а лідирує Шахтар.
Добавил: Portokali | Дата: 25.03.2010

У чотирьох районах міста пройшли "Веселі старти" серед школярів двохтисячного року народження, які провели управління освіти разом з управлінням з фізичної культури та спорту. У програмі змагань човниковий біг, різноманітні естафети, стрибки з місця, а також конкурс капітанів. Всього у стартах взяли участь сорок команд, триста двадцять школярів. У складі кожної команди виступали по чотири хлопця та чотири дівчини. Переможцями у районах стали команди сорокової, тридцять четвертої, двадцять сьомої та п"ятдесят четвертої шкіл. Фінал "Веселих стартів" відбудеться восьмого квітня.
Добавил: Portokali | Дата: 25.03.2010

Футболісти молодіжної команди Іллічівця провели черговий матч з однолітками зі столичної Оболоні. На стадіоні учбово-тренувальної бази київського клубу маріупольська команда програла господарям з рахунком нуль:два. Обидва голи гості пропустили ще до перерви- на десятій хвилині зустрічі та на двадцять третій з пенальті. Як розповів головний тренер молодіжної команди Іллічівця Едуард ХаврОв, перевагою до перерви володіли футболісти Оболоні. У другій половині поєдинку гра вирівнялася, але гольових моментів біля воріт господарів поля маріупольські футболісти так і не створили. Наступний матч резервісти Іллічівця зіграють двадцять сьомого березня у Одесі з місцевим Чорноморцем.
Добавил: admin | Дата: 25.03.2010

А володарем Кубка за перемогу у традиційному футбольному турнірі пам"яті відомого маріупольського футболіста Івана АрмянОвського стали футболісти команди Портовик. У фінальному матчі команда, яка представляє маріупольський державний торговельний порт, виявилася сильнішою за футболістів Титана з киснево- конвертерного цеху комбіната імені Ілліча
Добавил: admin | Дата: 25.03.2010

А у плавбасейні Нептун завершився перший тур чемпіоната України з водного поло серед юнаків. Краще за інших у цих змаганнях вступили спортсмени першої команди Іллічівця- у них шість перемог.
У першому турі чемпіонату України виступали сім команд, серед них і дві команди ватерпольного клубу Іллічівцець. Також за перемогу сперечалися дві харківських команди і ватерполісти з Дніпропетровська, Севастополя та Кривого Рогу. Кожен з учасників туру зіграв по шість зустрічей. У останній день змагань перша команда Іллічівця з рахунком двадцять чотири:два розтрощила колектив з Кривого Рогу. У підсумку у Іллічівця-один шість перемог і перше місце у турнірній таблиці. Друга маріупольська команда здобула у першому турі лише одну перемогу- над ватерполістами з Кривого Рогу, але за думкою Георгія Бараннікова матчі у плавальному басейні Нептун пішли на користь його підопічним. Друге місце у Маріуполі зайняли ватерполісти Севастополя, які програли лише Іллічівцю- один. На третьому місці перший склад ... Читать дальше »
Добавил: admin | Дата: 25.03.2010

Завершилася першість міста з волейболу серед збірних команд загальноосвітних шкіл серед юнаків. На першому етапі у змаганнях взяли участь команди двадцяти восьми шкіл, а це майже триста п"ятдесят волейболістів. У другий, фінальний етап вийшли чотири переможця районих стартів. Перше місце зайняли хлопці тридцять четвертої загальноосвітньої школи з Іллічівського району, які у фіналі з результатом два:нуль виграли у команди морського ліцею. Рахунок по партіях- п"ятнадцять:одинадцять та сімнадцять:п"ятнадцять. У поєдинку за третє місце команда шістдесят четвертої школи переграла волейболістів школи номер п"ятдесят два.


Добавил: admin | Дата: 25.03.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0