• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 03
Чергові матчі були зіграні у турнірі пам"яті відомого маріупольсьукого футболіста Івана Армяновського. На попередньому етапі команди грають у трьох групах. Переможці двох груп, які продовжать боротьбу у півфіналі, вже відомі- це команди "Добро та воля" з селища Мелекіно та Портовик. У групі Б принциповою видалася гра команди Прометей цеху ремонта металургійних печей комбінату імені Ілліча та Портовика. Перша половина матчу принесла перевагу іллічівцям з рахунком один :нуль, гол на рахунку Олександра Іванова. Але з перших хвилин другої половини зустрічі малюнок поєдинка змінився. Спочатку після подачі від кутового прапорця Андрій Колесниченко зрівняв рахунок- один:один. Невдовзі футболісти торговельного порту порушили правила у своєму штрафному майданчику, але удар з одинадцятиметрової позначки Володимира Омельчука відбив воротар Портовика. До фінального свістка арбітра футболісти торговельного порту ще двічі вразили ворота Прометея. Відзначилися Андрій Колесниченко- вдруге та Сергій Ко ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 03.03.2010

На чемпіонаті України з таеквондо, який відбувся у Сімферополі, за перемогу змагалися понад двісті двадцять спортсменів. П"ятнадцять учасників представляли Маріуполь. Три нагороди вибороли спортсмени спортивного клубу Іллічівець. Валентин Агєєв у ваговій категорії до восьмидесяти п"яти кілограмів виграв у Криму три поєдинка і зайняв перше місце. У Андрія Яньшина бронзова нагорода у спарингах, а Сергій Сторожук у формальних справах став володарем срібної медалі. За результатами змагань Валентин Агєєв виступить на чемпіонаті Європи, який відбудеться у цьомцу місяці в Італії.
Добавил: Portokali | Дата: 03.03.2010

6 березня на сцені кінозалу, розташованого на другому поверсі Палацу Металургів, пройде четвертий чемпіонат Донецької області з армрестлінгу. Планується приїзд понад тридцяти п"яти спортсменів з дев"яти міст. Вони визначатимуть переможців та призерів змагань у чотирьох вагових категоріях. Команда спортивнго клубу Іллічівець нараховує одинадцять спортсменів. Початок чемпіонату о дванадцятій годині, вхід вільний.
Добавил: Portokali | Дата: 03.03.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0