• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 02
У більярдному клубі "Професіонал" пройшов чемпіонат Маріуполя з руського більярду серед жінок. Шістнадцять представниць прекрасної половини людства виборювали звання переможниць у розділі "Вільна піраміда". Це вже сьомий чемпіонат Маріуполя з більярду серед жінок. У цьому році у змаганнях взяли участь шістнадцять дівчин, серед них у чотириразова чемпіонка міста Ганна Мєркулова.
Віктор Бандура: "В Донецкой области ни в одном городе не проводятся такие соревнованя, а области не проводятся. А мы проводим постоянно. Добавляются новые имена, игроки. Приходят с мужьями, друзьями, болельщиков сколько было".
Ганна Бєлая має вже неабиякий досвід гри у більярд, для неї цей вид спорта - більш ніж захоплення. У чемпіонаті минулого року серед жінок Ганна Бєлая зайняла третє призове місце. І до нинішніх змагань вона підійшла у гарній формі.
Бєлая: "Для меня бильярд- это все. 9 лет занимаюсь, третий турнир уже у меня, третий раз играю. Занимаюсь легкой атлетикой, я спортсменка, да. Поб ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 02.03.2010

У спортзалі електромеханічного технікуму відбулася першість Маріуполя з баскетболу серед дівчат у залік спартакіади, у якій взяли участь команди вузів першого- другого рівня акредитації. За перемогу сперечалися п"ять команд, які грали поміж собою за круговою системою. Перше місце і звання чемпіонок вибороли баскетболістки торговельного технікуму, які виграли усі чотири зустрічі. На другому місці дівчата з будівельного технікуму, вони програли тільки переможницям. Третє місце посіла команда машинобудівельного технікуму ПДТУ.
Добавил: Portokali | Дата: 02.03.2010

Баскетболісти Азовмашу виграли черговий поєдинок чемпіонату України серед команд Суперліги, який відбувся у Маріуполі. На своєму майданчику діючий чемпіон України з рахунком дев"яносто сім на шістдесят три переміг команді Дніпро- Азот з Дніпродзержинська. У складі маріупольської команди на рахунку Еріка Деніелза двадцять чотири очки та вісім підбирань м"яча під кошиком. Двадцять очок набрав інший американський легіонер Азовмашу Фред Хаус. Маріупольський клуб посідає шосте місце у турнірній таблиці, а лідирує столичний Будівельник. Наступну зустріч Азовмаш зіграє на виїзді з БК Київ п"ятого березня.
Добавил: Portokali | Дата: 02.03.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0