• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 18
На чемпіонаті України з легкої атлетики, який проходив у Києві, виступили чотири спортсмена з Маріуполя. Вихованець дитячо- юнацької спортивної школи номер чотири управління освіти чотирнадцятирічний Василь Касьянов у легкоатлетичному двоборстві серед спортсменів віком до шістнадцяти років став срібним призером. У програму змагань входили дві дистанції- півтори та три тисячі метрів. У обох забігах маріупольський легкоатлет фінішував другим. А переможцем у сумі двох дистанцій став спортсмен з Західної України.
Добавил: Portokali | Дата: 18.03.2010

Понад 200 борців греко-римського стилю визначали переможців та призерів п"ятих молодіжних ігор Донецької області та зонального чемпіонату України.
У зональному чемпіонаті України взяли участь борці греко- римського стиля віком до шістнадцяти років зі східного регіону нашої країни.
Кулішенко - суддя: "В зональном первенстве Украины принимают участие свыше 170 человек. Это Харьковская, Луганская, Запорожская и Донецкая области. Такая детская бесшабашная борьба, немного изменились правила, судьи могут наказать за недействия.Тренеры смотрят, работают".
Вихованець тренера Армена Айрапетяна маріуполець Микола Шевченко з дитячо-юнацької спортшколи номер три виступав у зональному чемпіонаті України у ваговій категорії до сорока двох кілограмів. Дуже важкою видалася його сутичка з Олександром Кожевкою зі школи Олімпік. Микола виграв її по очках.
Шевченко: "Во- первых, я сопернику проигрывал, тренер говорил, чтобы руку вставлял снизу, боролся, не сдавался. Так и выиграл. Я пр ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 18.03.2010

Представники маріупольської федерації рукопашного бою, яка була заснована у січні дві тисячі десятого року, взяли участь у чемпіонаті Донецької області. Їх здобуток- п"ять перших , одне друге та третє загальнокомандне місце. Цї змагання стали відбірковими до чемпіонату України, який вібудеться у місті Коблево з сьомого по одинадцяте квітня. У складі збірної команди Донецької області у них виступлять і шість маріупольських спортсменів.
Добавил: Portokali | Дата: 18.03.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0