• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 16
У плавальному басейні Нептун стартував чемпіонат України серед юнаків з водного поло. У змаганнях беруть участь сім команд, за які грають ватерполісти віком шістнадцять років та молодше. Від Маріуполя у чемпіонаті виступають дві команди клубу Іллічівець.
У Маріуполі у першому турі чемпіонату України серед юнаків виступають сім команд- по дві від Маріуполя та Харкова, а також команди Севастополя, Дніпропетровська та Кривого Рогу. У перший ігровий день дніпропетровці перемогли ватерполістів з Кривого Рогу, друга команда Іллічівця, за яку виступають ватерполісти на рік молодше, ніж інші, поступилася севастопольцям, а перший склад харків"ян впевнено виграв у команди Дніпропетровська- тринадцять:шість. Перша маріупольська команда, яку тренує Олександр Швейнов, у своєму стартовому поєдинку зустрілася з другим складом харківського вчилища фізичної культури. Гра розпочалася атаками господарів басейну, вони одразу ж повели у рахунку- два:нуль. Але харків"яни спромоглися результат зрівняти- ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.03.2010

У спортивному манежі міського спорткомплексу Азовець відбулася першість Маріуполя з легкої атлетики серед вищих навчальних закладів першого- другого рівней акредитації. У змаганнях взяли участь шість команд, майже сто спортсменів. Вони визначали переможців та призерів змагань у бігу на шістьдесят, двісті та чотириста метрів, естафеті чотири по сто метрів та стрибках у довжину. Перше загальнокомандне місце посіли легкоатлети будівельного коледжу. На другому фінішували спортсмени електро-механічного технікуму, третє зайняла команда коледжу ПДТУ.
Добавил: Portokali | Дата: 16.03.2010

Абсолютною перевагою спортсменів Приазовського державного технічного університету завершилася першість Маріуполя з настольного тенісу у залік спартакіади студентів вищих навчальних закладів третього- четвертого рівней акредитації. Студенти ПДТУ перемогли як у індивідуальному, так і у командному заліку.
Шість команд трьох маріупольських вузів третього- четвертого рівней акредитації у спортзалі ПДТУ змагалися за перемогу у першості Маріуполя з настольного тенісу у залік спартакіади серед студентів.
Долгій - УФКС: "Это второй вид из спартакиадной программы, всего видов 8. Недавно закончился турнир по волейболу. Там победил ПГТУ, здесь тоже задает тон. Отмечу заслугу преподавателя Меркуловой, она много внимания уделяет теннису, это сказывается на результатах".
У особистому заліку серед дівчат перемогла дебютантка змагань Христина Заікіна. Друге місце посіла Марія Шохирева. Обидві студентки виступали за першу команду ПДТУ. Третьою тут стала Наталія Стахієва з гуманітарного ун ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 16.03.2010

В спортзалі маріупольського ліцею завершилась першість міста з волейболу серед дівчат серед професійних училищ та ліцеїв. Шість команд на попередньому етапі у двох групах визначали чотири кращих колектива, які далі за системою плей-оф і розіграли перше місце. Воно дісталося команді маріупольського вищого металургійного професійного училища, яка у фінальному двобої з рахунком два:нуль виграла у волейболісток машинобудівного ліцею. Третє місце посіла команда ліцею автотранспорта.
Добавил: Portokali | Дата: 16.03.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0