• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Март » 19
У місті Біла Церква відбувся перший чемпіонат України з карате по версії кобу-до. Серед переможців були і три представника маріупольського центру позашкільної роботи- Ксенія Трушкіна, Роман Каменда та Микита Белименко.
О. Шухман - тренер: "В городе Белая Церковь под Киевом прошел первый чемпионат по карате кобу- до. Это версия с оружием. Кумитэ- полный контакт с использованием защитной экипировки- шлемов и жилетов."
Цей чемпіонат зібрав понад двісті п"ятдесят майстрів карате кобу-до з одинадцяти міст сьоми областей України. Від Маріуполя у змаганнях виступали три представника міського центра позашкільної роботи. Вони демонстрували свою майстерність у формальних справах з жердиною. Ксенія Трушкіна перемогла серед дівчат, а Роман Каменда став чемпіоном серед хлопців до тринадцяти років, які володіють коричневими та чорними пасками.
Р. Каменда: "Для меня соревнования прошли успешно, было много соперников. Больше усилий я прилагал к кобу-до".
А Микита Белименко також у ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 19.03.2010

Голова федерації спортивного більярду Маріуполя, суддя міжнародної категорії Віктор Бандура став переможцем міжнародного турніру ветеранів, який проходив у місті Армавір Краснодарського краю. Змагання з руського більярду проходили у розділі "Комбінована пірамида" і зібрали виключно майстрів спорту СРСР. У міжнародному турнірі в Армавірі виступали шістнадцять майстрів спорту СРСР з Кисловодську, Ростова-на-Дону, Краснодара, Волгограда та інших міст півдня Росії. Віктор Бандура єдиний серед них, хто здобув звання майстра спорту не тільки у більярді, а ще й у футболі та альпінізмі. Змагання у Армавірі проходили з руського більярду у розділі "Комбінована пірамида" .
В. Бандура: "Комбинированная пирамида- бывшая московская, раньше называлась сибирка. Некоторые решили сделать гоголь- моголь из русского бильярда. Эти правила еще при царе Паньке придумали. Есть снукер- раздел бильярда, англичане придумали в Индии. Им 250 лет, правила не меняются, проводятся чемпионаты мира, Европы".
... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 19.03.2010

У неділю двадцять першого березня визначаться переможець та призери традиційного турніру пам"яті відомого у минулому маріупольського футболіста Івана Армяновського. О десятій тридцять на поле зі штучним покриттям стадіону Азовсталь вийдуть футболісти команд Азовсталь та "Добро і воля" з селища Мелекіно, які визначать бронзового призера змагань. А рівно о дванадцятій годині розпочнеться фінальний поєдинок між командою Портовик та футболістами Титана з киснево-конвертерного цеху комбінату імені Ілліча.
Добавил: Portokali | Дата: 19.03.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0