• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Август » 31
У сертифікатній віставці собак "Осінь Приазов"я- дві тисячі десять", що проходила у парку імені Гурова, взяли участь понад вісімдесят собак різних пород. Найбільше представництво мали німецькі вівчарки, але зустрічалися і досить рідкісні породи, яки привертали до себе підвищену увагу присутніх.
Як розповів голова Донецької обласної федерації спорта з собаками Валерій Креньов, у нашому місті поголів"я німецьких вівчарок є досить чисельним . Собаки цієї породи - одни з найбільш відданих друзів людини, відмінно несуть варту та відрізняються кмітливістю.
В. Креньов: "Прошла экспертиза в классе Бэби- кобели, высшие оценки у всех, лестные отзывы экспертов. Работа с этой породой на подъеме, много привозных производителей."
Особливе зацікавлення глядачів викликав вибір абсолютно кращого щеня серед собак усіх пород. Тут перше місце з собакою породи шарпей по кличці Марго зайняв Владислав Маготін.
В. Ваготін: "Мы на выставке первый раз, Марго слышадасьи заняли первое ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 31.08.2010

В спартакіаді донецької обласної організації профспілки металургів та гірників України з настольного тенісу у першій групі виступало п"ять колективів, серед них і представники двох маріупольських металургійних комбінатів- імені Ілліча та Азовсталі.
У першій групі спартакіадних змагань виступали команди п"яти найбільших промислових підприємств Донецької області. Вони грали поміж собою за круговою системою. У складі кожної команди - два чоловіка та одна жінка.
Бібік: "Ведущие колективы- Макеевка, команды мариупольских меткомбинатов, Докучаевский флюсо-доломитный комбинат, они на Украине занимали призовые места."
У складі команди комбінату імені Ілліча виступали досвідчені тенісисти- Сергій Тимофеєв , Володимир Юрочка та Флюра Чеботок.
Тимофеєв: "Мы уже друг друга знаем, тренируемся вместе. У нас состав давнишний."
У старовому поєдинку іллічівці зустрілися з азовстальською командою. Спочатку представник копрового цеху комбінату імені Ілліча Сергій Тимофе ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 31.08.2010

В поєдинку 6 туру першості України серед команд другої ліги футболісти Іллічівця- 2 у Мелітополі переграли місцевий Олком. Господарі поля вже на шостій хвилині зустрічі забили перший гол. До перерви іллічівець Дмитро Гунченко зрівняв рахунок - 1:1. У другому таймі маріупольська команда знову програвала - 1:2 , але спромоглася у підсумку виграти - 4:3. Влучними ударами у складі гостей відзначилися Дмитро Швець, Михайло Ковальов та Руслан Петрович. Після цієї перемоги Іллічівець-2 посідає 8 місце у турнірній таблиці групи Б другої ліги, а лідирує донецький Олімпік.
Добавил: Portokali | Дата: 31.08.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0