• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Август » 26
В бліц- турнірі з шахів, присвяченому Дню незалежності України, виступали двадцять сім шахістів. Змагання проходили у два етапи і принесли перемогу гостю із Житомира. Друге та третє місця зайняли господарі турніру - маріупольські шахісти.
У турнірі, який проходив у міському шаховому клубі, взяли участь двадцять сім шахістів. На попередньому етапі вони у двох групах виявили по чотири кращих гравців, які вже у фінальному протистоянні у сім турів і визначили чемпіона та призерів турніру.
Пономарчук - гол. суддя: "Здесь нормальный состав участников. КМС есть и, самое главное, много молодежи, это радует."
За умовами змагань кожний учасник турніру у партії мав по п"ять хвилин на обмірковування ходів. Першорозрядниця Катерина Василенко каже, що для неї такі умови не складні. До того ж, вона ретельно готувалася до цих змагань: "Я обожаю блиц, классику не очень. Флаг у меня редко падает. Я играла с дедушкой 10 партий, хочу попасть в финал."
А кандидат у майстри спорт ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.08.2010

У Маріуполі відбувся регіональний турнір з міні-футболу на Кубок голови державної прикордонної служби України. На майданчику зі штучним покриттям за перемогу змагалися команди шести прикордонних загонів зі сходу України.
Урочисте відкриття турніру на Кубок голови державної прикордонної служби відбулося на стадіоні Азовець. Учасників змагань привітав начальник Донецького прикордонного загону полковник Микола Шаблій: "Традиційно у Маріуполі футбол популярна гра. До нас приїздять з задоволенням. Приїхали сильні футболісти."
Цього разу у змаганнях взяли участь футболісти Харвківського, Чернівецького, Луганського,Симферопольського, Сумського та Донецького прикордонних загонів, всього шість команд. На попередньому етапі вони грали за круговою системою у двох групах. Як відзначив заступник голови спорткомітету державної прикордонної служби України Олександр Малиш, міні-футбол дуже популярний у прикординників та допомагає їм виконувати свої головні обов"язки.
О. Малиш: "Са ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.08.2010

Черговий поєдинок першості Донецької області у першій лізі провели футболісти Судноремонтника. На стадіоні Азовсталь маріупольська команда приймала Доломитчик з Докучаєвська. У першому таймі господарі поля забили у ворота суперників сім голів, до яких після перерви додали ще три. По три голи у складі переможців на рахунку Володимира Омельчука та Євгена Тарана. Остаточний результат - десять:нуль на користь команди судноремонтного заводу, яка є одноосібним лідером першості і має п"ятдесят очок після вісімнадцяти ігор. Шахтар з Родинського відстає на чотири очки. На третьому місці - ФК Торез. Наступну зустріч Судноремонтник зіграє двадцять восьмого серпня на виїзді з ФК Краматорськ.
Добавил: Portokali | Дата: 26.08.2010

Чемпіонат міста з руського більярду у розділі "Комбінована піраміда" , який проходив у більярдному клубі "Звездный", зібрав майже усіх найсильніших маріупольських майстрів цієї гри. Поряд з ними виступали як юні спортсмени, так і досвідчені ветерани - всього 25 спортсменів.
Віктор Бандура - суддя: "Чемпионат посвящен Дню независимости Украины. Проводим не первый раз. Приятно, что есть молодежь, чемпионка города среди девушек, ветераны."
Олексію Товстенко чотирнадцять років, він порівняно нещодавно займається більярдом, але на цих змаганнях вже сподівається на успішний виступ: "Готовился долго, тренировался, сидел здесь часами. Думаю, что выиграю. Занимаюсь уже год. Приучил Виктор Григорьевич."
Серед учасників турніру була і одна дівчина- чемпіонка Маріуполя Христина Дмитрук, яку готував до цих змагань тренер Віталій Василенко. Христина розповіла, що вважає головним не перемогу над суперниками, а саме участь у змаганнях. До того ж їй байдуже, грати з чоловіками чи ж ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 26.08.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0