• Lancer уехал сам
  • Курсы валют
  • Узнай свой IP адрес
  • Рейтинг сайтов-участников .:: Индикатор доверия ::.
  • Seo анализ сайта
Главная » 2010 » Август » 27
На спортивному майданчику, що на вулиці Варганова, відбулося футбольне свято, яке організував та провів міський центр позашкільної роботи. Хлопці з дитячо-юнацьких з Жовтневого та Іллічівського районів міста змагалися у володінні м"ячем, а на останок провели турнір з міні-футболу. У змаганнях на спортмайданчику зі штучним покриттям взяли участь вісім дитячо - юнацьких клубів. Шість з них представляли Жовтневий район, та ще два - Іллічівський. Хлопці змагалися у жонглювання футбольним м"ячем та конкурсі на влучність ударів по воротах.
В.Крикота: "Ребята любят этот вид соревнований, отрабатывают технику владения мячем на тренировках. Мы эти виды включаем в соревнования."
У першому виді змагань учасники протягом шістдесяти секунд жонглювали футбольнім м"ячем. Тут кращий результат - сто сорок два торкання - показав Євген Терезов з дитячо- юнацького клубу Маяк Жовтневого району. Євген розповів, що грає на цьому майданчику у футбол майже кожен день. Для нього це улюблений вид с ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 27.08.2010

Завершився традиційний четвертий турнір з міні-футболу "Кубок Азовського моря", у якому брали участь команди маріупольських комерційних компаній та підприємств. Дванадцять колективів розпочали боротьбу за перемогу, а у фіналі зустрілися найсильніші - футболісти команд Імперія-строй та "Ай-ті-ві".
У цьогорічному турнірі взяли участь дванадцять маріупольських команд. На попередньому етапі вони були розподілені на дві групи. Потім за системою плей- оф відбулися чвертьфінали, півфінали та фінал.
Комендантов - організатор турніру: "Особенность в том, что были команды из своих сотрудников и те, кто привлек игроков со стороны. Надеемся, что будут приезжать команды со всей Украины."
У фіналі змагань зустрілися команди Імперія-строй та "Ай-ті-ві". Перший тайм будівельники програли з рахунком один:три, на початку другої половини матчу спромоглися скоротити відстань від суперників - два:три, але у підсумку програли поєдинок з результатом два:п"ять.
Довгаль - член комад ... Читать дальше »
Добавил: Portokali | Дата: 27.08.2010

Форма входа

Календарь новостей

«  Август 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Поиск

Друзья сайта

  • Календарь праздников и событий. Открытки и пожелания

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0